Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verder na een borstamputatie

  Na een borstsparende operatie is het soms niet meer prettig om je oude bh’s te dragen, omdat bijvoorbeeld de beugel knelt of er extra steun voor de bestraalde borst nodig is.

  Je kunt bij Scholma Lingerie terecht voor een bh zonder beugel, of een bh met extra brede banden en steun aan de zijkanten. Wanneer er maatverschil is ontstaan, kan de mammaspecialiste bij Scholma Lingerie je adviseren op het gebied van aanvullingen in de bh. Ook kan er eventueel een cup van de bh iets kleiner gemaakt worden.

  Bh’s bij lymfoedeem
  Wanneer een groot deel van de okselklieren bij een borstamputatie is weggehaald (okselkliertoilet), bestaat er een risico op vochtophoping in de arm (lymfoedeem). Het is dan belangrijk om een drukverdelende bh te dragen. Deze heeft een voorsluiting met haakjes. De bh mag niet afknellen en heeft daarom brede schouderbanden en een breed rugpand.

  Eerste afspraak
  Tijdens de eerste afspraak met de mamma­care-adviseuse van Scholma Lingerie wordt ruim de tijd voor je genomen. Er wordt geluisterd naar je verhaal en je krijgt de gelegenheid om verschillende borstprotheses te bekijken en aan te doen. Om erachter te komen wat jou het best past, kun je het beste verschillende maten en modellen proberen. Misschien voel je prettiger bij de protheses van het merk Amoena, of juist bij die van Anita. Hier kun je achter komen door de verschillende protheses en lingerie ter plaatse te passen.

  Ruim assortiment
  Scholma Lingerie is dé specialist als het gaat om borstprotheses, hechtprotheses en zwemprotheses: de zaak heeft een ruim assortiment op voorraad. De borstprotheses worden gemaakt van siliconen, waar een comfortabele, zachte folie omheen zit. Dit zorgt voor een prettig draagcomfort. Aangezien er verschillende maten en vormen beschikbaar zijn, is er een grote kans dat jij na je bezoek aan de winkel met een goed passende borstprothese en bijpassende lingerie de winkel verlaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply