Rate this post
 • Verdiep je relatie met supplementen
  Rate this post

  Hoe komen wij Vrouwen van Venus weer in contact met de Mannen van Mars? Voor Huub Stapel voldoende stof om er al twee shows mee te vullen. Een onderwerp om over te lachen of te huilen, te zwijgen of te praten.

  Leeftijd, biologie en libido gekoppeld aan de krant, mobieltje, PC en de TV maken dat ‘hét vanzelf’ wegebt en vraagt om steeds meer inzet, creativiteit en openheid om Venus en Mars op een sprankelende wijze met elkaar in contact te laten blijven.

  Niet alleen de meno- en penopauze, maar ook voeding, leefstijl en bijvoorbeeld stress kunnen in de omgeving van aanraking, sensualiteit en seksualiteit forse invloed hebben.
  De keuze? Niets doen, accepteren dat de eenheid in de relatie overgaat in individualiteit. Opgaan in ‘Sex and the city’ of verdiepen in de mogelijkheden om de eenheid verder uit te bouwen. (1/3 van de vrouwen behoudt na de overgang de behoefte aan seks of krijgt er zelfs meer zin in!)
  Er is een enorme verscheidenheid aan supplementen waarmee die verdieping kan worden ondersteund. Hierbij is het altijd van belang om inzicht te hebben op welk gebied die ondersteuning gewenst is, wat mogelijke interacties kunnen zijn en de verwachting en de kwaliteit op elkaar af te stemmen.
  Vanwege wetgeving kunnen wij hier geen uitleg geven over de werking van vitaminen, mineralen, aromatherapie, homeopathie, fytotherapie, ayurveda, gemmotherapie enzovoort op bijvoorbeeld libido-ondersteuning (voor haar en hem!), maar gelukkig mogen wij nog steeds onze kennis met je delen. En mochten we tot de conclusie komen dat alleen ondersteuning vanuit een potje ontoereikend is, dan hebben wij vanuit onze psychodynamische praktijk Karoena het andere stuk van de holistische benadering voor je.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply