Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vergeet je onderdanen niet
  Rate this post

  Sta je er wel eens bij stil dat je voeten je overal mee naartoe nemen en iedere dag weer je hele gewicht dragen? Een goede voetverzorging is dan ook van belang voor iedereen, of je nu klachten aan je voeten hebt of niet. Waarom gaan we wel naar de kapper voor ons haar en naar de schoonheidsspecialiste voor ons gezicht, maar vergeten we meestal onze trouwe onderdanen? Je voeten zijn in goede handen bij een professionele pedicure.

  Je kunt bij pedicure Kirsten Driessen langsgaan voor allerlei behandelingen aan je voeten, zoals het laten knippen van je nagels, het laten behandelen van ingroeiende teennagels, het laten verwijderen van eelt of likdoorns, of het laten behandelen van kloven aan de hiel. Kirsten heeft alle kennis in huis om klachten op te lossen en om narigheid te voorkomen, zodat je daarna weer met gezonde voeten kunt rondlopen.
  Kirsten is ook in opleiding voor de specialisaties ‘sportpedicure’ en ‘medisch pedicure’. Een medisch pedicure heeft op haar diploma de aantekeningen ‘Reumatische voet’ en ‘Diabetische voet’, waardoor zij ook deze ‘risicovoeten’ kan behandelen. Voeten van diabetici en reumapatiënten hebben namelijk speciale aandacht nodig. Een sportpedicure houdt zich bezig met specifieke sportgerelateerde voetklachten. Kirsten is aangesloten bij ProVoet, de brancheorganisatie voor pedicures.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply