Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vergeet je voeten niet!
  Rate this post

  We besteden aandacht aan ons haar (we gaan naar de kapper), ons gezicht (we gaan naar een schoonheidsspecialiste of we gebruiken crèmes, make-up enzovoort). We doen aan sport om ons lichaam in goede conditie te houden. Met ons uiterlijk houden we ons dagelijks bezig, maar er is een lichaamsdeel dat vaak wordt vergeten: de voeten!

  Je voeten zijn levenslang je trouwe ­onderdanen. De gehele dag worden onze voeten belast met lopen, fietsen of intensief sporten. Om ze in conditie te houden, verdienen ze regelmatig extra aandacht. Voetverzorging is geen overbodige luxe. Een aantal redenen om aandacht te besteden aan je voeten zijn: ter voorkoming van pijnlijke problemen zoals overmatig eelt, likdoorns of ingroeiende nagels, voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk. Voor mensen die veel sporten of een staand beroep of medische aandoening hebben, is verzorging voor de voeten ook heel erg belangrijk.
  De pedicure heeft een professionele kijk op de gezondheid van je voeten. Voorafgaand aan een behandeling wordt de conditie van je voeten geanalyseerd en worden eventuele klachten besproken. Bij ernstige klachten of specifieke medische aandoeningen zal de pedicure je gericht doorverwijzen naar een podotherapeut of huisarts.

  Een professionele pedicure herken je aan het ProVoet-logo. Wil je ook graag eens jouw voeten door een professionele pedicure laten behandelen? Maak dan een afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply