Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vergroot de kans op zwangerschap
  Rate this post

  Stress, slechte voeding… Er zijn nog veel meer oorzaken te noemen die het lichaam van een vrouw met een kinderwens uit balans kunnen brengen. Zo raken bijvoorbeeld de energiestroom en de bloed­circulatie verstoord. Deze zijn echter ontzettend belangrijk om het lichaam voor te bereiden op een mogelijke zwangerschap.

  Door VoetreflexPlus therapie toe te passen, zijn al veel vrouwen alsnog zwanger geraakt. Uiteraard zijn wij geen tovenaars, maar door het lichaam op een andere manier te benaderen, biedt VoetreflexPlus therapie extra opties.
  VoetreflexPlus therapie gaat uit van balans, en is gebaseerd op de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG). Er wordt gewerkt op de Qi (levensenergie), die door het lichaam stroomt. Soms is de Qi dusdanig verstoord, dat een zwangerschap op zich laat wachten. Ook eventuele klachten tijdens de zwangerschap, zoals misselijkheid, vermoeidheid, stuitligging en dergelijke, kunnen behandeld worden. De voeten vertellen ons veel; het hele lichaam wordt immers op de voeten weerspiegeld in de vorm van reflexzones. Ontspanning is ook hierbij heel belangrijk. Een teveel aan spanning veroorzaakt namelijk veel klachten. Massage haalt de cliënt ‘uit het hoofd’, en de aankomende of jonge moeder ervaart weer ontspanning. Ze zal beter slapen en kan weer meer aan. Eventueel ondersteun ik met gefilterd vitaliserend water. Dit water heeft een hoog zuurstofgehalte en een hoge anti-oxiderende werking, waardoor afvalstoffen gemakkelijker losgelaten worden en de cliënte zich vitaler zal voelen.
  VoetreflexPlus therapie is geen vervanging van de westerse geneeskunde. Beide visies gaan prima hand in hand!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply