Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vergroot je kans om zwanger te raken
  Rate this post

  Heb je een kinderwens, maar lukt het je maar niet om zwanger te worden? Voor veel vrouwen is dit thema aan de orde van de dag, omdat het krijgen van een kind helaas geen vanzelfsprekendheid is. Een mogelijke oorzaak hiervoor zou een disbalans in je hormoonhuishouding kunnen zijn.

  Hormonen zijn stoffen die lichaamscellen opdrachten geven. Dat is nodig om ons lichaam in stand te houden, ons voort te planten, en te vechten of vluchten als dat nodig is.
  Het hormonale stelsel is een van de twee grote regel­systemen in het lichaam. De hormonen worden via het bloed getransporteerd naar de weefsels en organen die gevoelig zijn voor de hormonen. Daarbij hebben ze een stimulerende of remmende werking op het functioneren van die organen. Een aantal hormonen, zoals insuline of het schildklierhormoon, spelen een rol bij de stofwisseling. Andere hormonen zoals progesteron en oestrogeen spelen een belangrijke rol bij de menstruatie, de zwangerschap en de overgang.

  Wanneer de balans in je hormonen verstoord is, uit zich dat middels allerlei problemen, aandoeningen of stoornissen of vage klachten.

  Adviezen en tips
  Als natuurvoedingscoach en Hormoonfactor-trainer heeft Francisca van den Berg haar portfolio verbreed door zich te specialiseren in de werking van je hormonen in je lichaam.
  Wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een zwangerschapswens, maar deze wens maar niet in vervulling lijkt te gaan, overtuigt Francisca je tijdens een kennismakingsgesprek graag over haar aanpak, die niet alleen actief op zoek gaat naar de oorzaak van het probleem, maar je tevens helpt om de disbalans van je hormonen te herstellen.
  Door middel van uitgebreide vragenlijsten en diverse testen komen wij erachter welke hormonen in disbalans zijn.

  Kernwaarden
  Het programma ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ is gebaseerd op een drietal kernwaarden, namelijk voeding, ­beweging en het tegengaan van stress. Je ontvangt concrete adviezen en tips om je hormonen in balans te krijgen.

  Naast vruchtbaarheidsissues is het programma ‘Hormoonbalans voor vrouwen’ ook uitermate geschikt voor de bestrijding van hormonale problemen, zoals menstruatie, overgangsklachten, schildklierproblemen, diabetes, moeite met afvallen of darmproblemen. Francisca gebruikt haar passie aan het verhelpen van jouw klachten en je te inspireren op het gebied van een gezonde levensstijl!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply