Rate this post
 • Verhoog je kwaliteit van leven
  Rate this post

  Of het nu over jou gaat of over een vriend of familielid: kanker heeft altijd een enorme impact en zorgt voor veel verdriet en onzekerheid.

  Ondanks de vele methodes om kanker te genezen, blijft het gissen hoe jouw ziekteproces gaat verlopen. Naast de lichamelijke ongemakken kunnen er dan ook veel zorgen bij komen kijken en kan het gepieker de kop opsteken. Deze piekergedachten dragen echter zelden bij aan een sneller herstel of het gemakkelijker kunnen omgaan met de situatie. Zelfs als je in de gelukkige situatie terechtkomt dat je genezen bent verklaard, is het vaak nog niet voorbij. De spanning en onzekerheid kunnen aanwezig blijven. Zou het niet fijn zijn om ondanks de ziekte en ondanks alle uitdagingen die bij daarbij horen, de kwaliteit van je leven weer in eigen handen te nemen? Om ondanks de keuzes die je moet maken, de uren in de wachtkamers, de gesprekken en alle ongemakken, je ook weer dat ene bloemetje kunt zien? Om te kunnen genieten van een glimlach en het leven van deze dag te waarderen, ongeacht wat er allemaal nog staat te gebeuren of wat er allemaal al is gebeurd?
  Mindfulness kan je daarbij helpen! Deze aandachtstraining is geen medicijn, maar kan je wel helpen beter om te gaan met de uitdagingen van het leven met kanker. Ondanks de zware tijd die het voor alle betrokkenen is, kan het je helpen de kwaliteit van leven te verbeteren.
  Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, schrijf je in voor een training of vraag naar onze speciale training voor mensen die kanker hebben (gehad). Deze training is ook voor familieleden of ­vrienden van ­kankerpatiënten. De trainers van Mindfulness-Rotterdam zijn er voor jou!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply