Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Verhoog je weerstand met homeopathie!
  4/4 - (1 stemmen)

  Lekker, het is herfst en de winter komt eraan. ­Gezellig binnen met de kachel en de kaarsjes aan. Of naar buiten met je haar in de wind, de regen op je gezicht, of met je hoofd in een dikke sjaal, uitwaaien op het strand.

  Bah, de zomer is weer voorbij. De tijd van snotteren en het koud hebben komt eraan. Verplicht binnen blijven omdat je anders nat wordt en de kans op ziek worden vergroot. Al heel vroeg donker en ongezellig buiten.

  Ik ben benieuwd tot welke categorie jij behoort. Gelukkig is niet iedereen hetzelfde, en dat is waar ik als klassiek homeopaat juist naar kijk. Ieder mens is anders, heeft een andere constitutie, en dus ook baat bij een alleen voor hem of haar op het lijf geschreven homeopathisch medicijn. In mijn praktijk zie ik mensen die nooit verkouden of grieperig zijn, en mensen die elk jaar de griep oppikken die dat jaar voorbijkomt. Dit heeft alles te maken met je weerstand. Sommige mensen kiezen ervoor om de griepprik te halen (hoewel de werking daarvan in twijfel wordt getrokken. Er zijn nu veel discussies over in de media), en anderen proberen hun weerstand te verbeteren.

  Weerstand vergroten
  Iedereen weet dat je je weerstand kunt vergroten door voldoende (biologisch) groente en fruit te eten, door voldoende nachtrust te nemen en door te bewegen in de buitenlucht, maar mij gaat het erom hoe het komt dat je weerstand niet toereikend is, of juist is afgenomen. Dit kan bijvoorbeeld komen door een vaccinatie, langdurig gebruik van bepaalde medicijnen (denk hierbij bijvoorbeeld
  aan een chemokuur, of een vaak herhaalde antibiotica­kuur), maar ook door een traumatische ervaring, iets waar je mee zit maar wat je met niemand kunt delen, een verdrietige periode in je leven, stress van je werk, angst, zorgen; kortom allemaal stressvolle periodes die een beroep doen op je gezondheid, op je weerstand.

  Het juiste homeopathische medicijn
  In tijden van langdurige stress neemt je weerstand af, en word je dus vatbaarder. Je lichaam is niet meer in staat om weerstand te bieden, dus is de kans op ziek worden groter. Met het juiste homeopathische medicijn, voor jou uitgezocht, ben jij in staat om op een andere manier om te gaan met verdriet en/of stress, zodat je weerstand kunt bieden aan al die ziekteverwekkers waar we allemaal tegenaan lopen. Tevens adviseer ik om het risico van ziek worden na een vaccinatie of narcose te verkleinen door daags van te voren een homeopathische bescherming te nemen.

  Ben je geïnteresseerd geraakt, of wil je weten of ik iets voor jou of één van je kinderen zou kunnen betekenen, neem dan gerust contact op. Op mijn website kun je verschillende ervaringen lezen. Mijn consulten worden geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply