Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verhuizen tot in de puntjes

  Op de dag van de verhuizing sta jij met je handen in het haar, tussen die tórenhoge stapels van dozen in dat lege huis. ‘O nee, de lampen hangen nog aan het plafond, de vriezer is nog niet ontdooid, waar heb ik mijn telefoon gelaten?’ En dit zijn nog maar een paar van die paniekerige gedachtes die door jouw hoofd razen. Herken jij jezelf hiervan? Geen paniek: er is een oplossing!

  Waarom zou je in stressvolle tijden geen hulp zoeken? Een accountant voor je boekhouding, een oppas voor je kind, én een coach voor je verhuizing. Al is die laatste nog iets minder bekend. Wat doet een verhuiscoach precies? Sjouwen met dozen? Of helpt degene met die zware bank? Nee: een verhuiscoach zorgt voor advies, begeleiding én coördinatie. Een verhuiscoach is de regisseur van een verhuizing. Of je nou de zoon of dochter van iemand bent of al op leeftijd bent: Erica staat klaar voor iedereen van elke leeftijdscategorie.

  Van A tot Z
  Vaak schieten praktische zaken zoals je telefoon­abonnement opzeggen en het gas en licht regelen erbij in. Hier komt de verhuiscoach in beeld. Een coach kan jou helpen om spullen in te pakken, gordijnen te bestellen, en zelfs het regelen van een schilder behoort tot de taken. Omdat je zoveel werk uit handen wordt genomen, heb je veel meer tijd om door te gaan met je leven. Je gezin, werk, vrienden. Jouw leven staat niet meer stil bij een verhuizing, maar kan gewoon doorgaan.

  Ontspannen verhuizen
  Heb je het gevoel dat je wel een verhuiscoach kunt gebruiken? Erica Bakker van ‘Weer mijn Thuis’ zal zich inspannen om het verhuizen voor jou zo prettig mogelijk te maken. ‘Weer mijn Thuis’ regelt jouw verhuizing tot in detail. Erica: ‘Door mijn jarenlange ervaring in de gezondheidszorg ben ik meer dan deskundig op het gebied van persoonlijke begeleiding. Ik ben sterk in het inschatten van wat jij nodig hebt. Daarnaast heb ik de opleiding binnenhuisarchitectuur gevolgd, én heb ik ervaring in het verbouwen van huizen. Bij een verhuizing komt veel kijken. Niet alleen fysiek, maar ook emotioneel! Of je nu een paar jaar of bijna je hele leven op één plek hebt gewoond: je laat toch een stukje van het verleden los. Ik help jou hier graag op alle mogelijk manieren mee.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply