Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verjong je huid in 8 weken!
  Rate this post

  Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ­ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast ­nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Met microneedling kun je je huid in slechts 8 weken verjongen.

  Microneedling is hét alternatief voor een facelift, botox en fillers. Het is een methode voor huidverjonging, anti-aging, hydrateren en het herstellen van de huid. Het grote voordeel van microneedling is, dat de beschermende functie van de huid niet aangetast wordt. Microneedling kan ­toegepast worden op het gehele gezicht, bepaalde gezichtszones, hals, decolleté en zelfs heel gericht op ­individuele rimpels.
  Door middel van ultradunne naaldjes maken wij microperforaties in de huid. Het lichaam beschouwt deze vrijwel onzichtbare microperforaties als een huidbeschadiging, en het natuurlijke herstelmechanisme van de huid treedt in werking. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine door de huid zelf geactiveerd. De huid wordt van binnenuit door regeneratie hersteld en opgevuld. ­Bovendien worden werkzame stoffen in de vorm van subjectables in de huid aangebracht, waarmee een zeer specifieke en gerichte behandeling wordt uitgevoerd. Deze wordt aangepast aan jouw huidconditie.
  Microneedling start in kuurverband van 4 tot 8 wekelijkse behandelingen. Vervolgens is één behandeling per 4 tot 6 weken voldoende om het resultaat te behouden.

  Voordelen:
  – Je huid wordt zelf aan het werk gezet om te verstevigen.
  – Je mag de volgende dag meteen weer make-up dragen.
  – Alle huidproblemen worden aangepakt, zoals rimpels en lijntjes, grove poriën, vochtarme huid, vale teint,
  pigmentvlekjes en verslapping.
  – Je blijft jezelf en behoudt jouw natuurlijke uitstraling.

  Nazorg
  In tegenstelling tot andere behandelingen, waarbij de beschermende functie van de huid aangetast wordt en je gedurende de kuurbehandeling weken of zelfs maanden niet in de zon mag komen, wordt bij microneedling deze beschermende functie niet aangetast. Een specifieke nazorg is dan ook niet noodzakelijk. Na de behandeling kan de huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen enkele uren weg en je mag de volgende dag weer make-up gebruiken. Voor een optimaal resultaat adviseren wij je om producten te gebruiken die afgestemd zijn op de behandeling en jouw huidconditie. Babor beschikt over producten met dezelfde ingrediënten als de subjectables, die het resultaat van de behandeling ondersteunen en verlengen.

  Over ons
  Wij zijn huidspecialisten met passie voor het vak. Wij helpen onze klanten met het oplossen van hun huidproblemen.
  Wij laten ons zeer regelmatig bijscholen en zijn op de ­hoogte van de nieuwste technieken. Daarnaast hebben we veel ervaring dankzij de klanten die we succesvol ­behandeld hebben.

  Babor
  Om tot het beste resultaat te komen, werken wij met de producten van Babor: hoogwaardige producten voor het verbeteren van de huid. De producten worden niet op dieren getest en zijn plantaardig. Bovendien zijn ze geschikt voor de meest gevoelige huiden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply