Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een verjongende work-out voor je huid
  Rate this post

  Heb je je wel eens gerealiseerd hoe bijzonder je huid is? Het is niet alleen het grootste orgaan van je lichaam, maar het beschermt je ook tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast heeft je huid de bijzondere eigenschap dat het zichzelf kan herstellen. Denk maar aan een wondje: er vormt zich een korstje en de huid groeit weer dicht, waarna het zich merendeels prachtig heelt. Heb je pech, dan blijft er een litteken over.

  Van groot belang is dan ook, dat je je huid goed verzorgt en in conditie houdt. Door het natuurlijke verouderingsproces verandert er wel wat. Je huid wordt dunner, slapper en minder veerkrachtig. Dit merk je in je gezicht door het ontstaan van de eerste lijntjes, rimpels en verzakkingen. Dit komt doordat de aanmaak van collageen en elastine in je huid afneemt. Collageen zorgt voor stevigheid en elastine voor elasticiteit. Het proces van huidveroudering is niet te stoppen, maar je kunt het wél vertragen. Nu is er een nieuwe manier om je huid te stimuleren om weer meer collageen en elastine aan te maken. Natural Face Lifting, een bijzondere bindweefselmassage waarvan je huid weer veerkrachtig en stevig wordt.

  In tegenstelling tot veel andere manieren om je huid er jonger en gladder uit te laten zien, komt er bij bindweefselmassage geen naald of apparaat aan te pas. Samen met Stephanie van der Spek volgde ik onlangs deze fantastische Natural Face Lifting opleiding. Een zeer persoonlijke- en resultaatgerichte bindweefselmassagetechniek die is ontwikkeld door Inge Deceuninck. Deze stimulerende behandeling is de enige manuele techniek ter wereld die de basistonus en de elasticiteit van je huid en het onderliggend spierweefsel herstelt.

  Het is een combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage waardoor rimpels vervagen, gelaatscontouren verstrakken en je huid op een natuurlijke manier wordt gelift. Daarnaast gaat je huid er ook beter en gezonder uitzien. Al na één behandeling, die wordt ervaren als zeer bijzonder en ontspannen, verschijnt een frisse, nieuwe vitaliteit in je gezicht, hals en decolleté. Je bereikt een optimaal resultaat wanneer je een kuur van een aantal behandelingen ondergaat. We hebben ons certificaat voor deze opleiding behaald en daar zijn we best een beetje trots op. Het is een prachtige aanvulling op ons bestaande aanbod aan huidverbetering en anti-aging.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply