Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verkoudheid: daar zit niemand op te wachten

  Het eerste kwartaal van het jaar staat vooral bekend om het koude gure weer en de bijbehorende verkoudheid of een fikse griep. Daar zit niemand op te wachten, maar je kunt je hier niet altijd tegen wapenen. Gezond eten, voldoende beweging en frisse lucht en natuurlijk voldoende hygiënische maatregelen nemen helpen wel.

  Ik kan het niet vaak genoeg zeggen en het is ook iets wat ik zelf volop doe, namelijk ‘handen wassen!’ Handen wassen is heel belangrijk om proberen te voorkomen dat je besmet wordt met een bacterie of virus. Om te voorkomen dat je droge schrale handen krijgt, was je je handen het beste met een neutrale zeep, waarna je je handen insmeert met een verzorgende crème. In de salon maak ik gebruik van Clephar Hand Care. Deze crème op basis van karitéboter voedt en herstelt de huid en brengt een barrièrefilm aan. De crème is waterafstotend en beschermt tegen UV-A en UV-B.

  Lip Repair Cream
  Maar ben je dan toch verkouden? Wapen je dan tegen droge gebarsten lippen en een schrale rode neus. Gelukkig heeft Clephar hier een heel mooie crème voor die beide kan voorkomen of, als het al zover is, kan behandelen en verzachten.
  De Lip Repair Cream is intensief voedend en herstellend. Het is een unieke innovatie die de beschadigde en gedehydrateerde lippen actief beschermt en herstelt, en tevens zorgt voor versteviging van verslapte huid.
  Ook voor de schrale neus is hij onmisbaar. Hij verzacht, vermindert roodheden en herstelt beschadigde huid zichtbaar. Hij trekt snel in en laat geen vette glans achter.
  De Lip Repair Cream is verkrijgbaar in een potjes van 10 ml en 15 ml, zodat je er altijd één in je tas kan meenemen. Maar ook op je nachtkastje of in de badkamer mag hij zeker niet ontbreken.
  Het is een must voor iedere verkouden man, vrouw of kind!

  Sandra van den Burg
  huidspecialist

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply