Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verleidelijk knipperen met je ogen
  Rate this post

  Ogen zijn de spiegels van de ziel. Zorg er dus voor dat jouw ogen altijd stralen! Om jouw ogen hier een handje bij te helpen, kun je oogmake-up gebruiken, zoals mascara. Het nadeel hiervan is dat het tijd kost, het uitloopt tijdens een regenbui, zwemmen of sporten.

  In de drukke ochtendspits heb je vast wel wat beters te doen dan je druk maken over je wimpers. En ook jíj zit ’s avonds vast niet te wachten om jouw oogmake-up te verwijderen. Iedereen vindt dat een vervelend klusje! Gelukkig is de oplossing dichtbij: ga voor wimperextensions! Dit zijn synthetische wimpers die 1 voor 1 op jouw natuurlijke wimper worden geplaatst. Wimperextensions zijn dus een verlengings- en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers.
  Wat zijn nu precies de voordelen van wimperextensions? Ten eerste heb je altijd lange, volle en mooie wimpers, ’s ochtends vroeg én ’s avonds laat! Mascara wordt overbodig en dat scheelt tijd en geld. Wimperextensions kunnen tegen water, zweet en traanvocht, dus je kunt ermee huilen, sporten en zwemmen. Bovendien blijven de extensions wel tot wel 6 weken zitten, dus als ze eenmaal gezet zijn, heb je er wekenlang geen omkijken meer naar. Wimperextensions zijn er in vele lengtes, krullen en diktes: dramatisch dik en vol, of iets natuurlijker en subtieler. Er zit altijd een geschikte versie voor jou bij!
  Beauty Xperience is de enige wimpersalon in Amersfoort die ‘mixwimpers’ zet: een mix tussen ‘one-by-one’ en Russian Volume. Perfect voor mensen die ‘one-by-one’ te naturel vinden en Russian Volume te dramatisch.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply