Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een verleidelijke oogopslag, dat wil jij toch ook?
  Rate this post

  Een verblindende oogopslag. Is dat niet wat iedere vrouw wil? Mooie donkere, lange wimpers. Een verleidelijke look. Maar het is nu eenmaal een feit dat niet iedereen dat van nature heeft. De meesten van ons hebben daar toch wat hulpmiddelen bij nodig. Met een goede mascara en wimperkrultang kom je een heel eind, mits je maar niet in een regenbui belandt, gaat zwemmen of een flinke huilbui krijgt. Want dan blijft er weinig over van je zorgvuldig gekleurde en gekrulde wimpers.

  Maak het jezelf eens makkelijk en kies voor wimperextensions. Dit zijn losse wimperhaartjes die gemaakt zijn van hoogwaardige kunststof en zijde. Laat je goed adviseren door een specialist die samen met jou kijkt wat het best bij jou past, want de haartjes zijn er in verschillende lengtes, diktes en krullen. Met een speciale lijm worden de kunsthaartjes één voor één op je eigen wimpers aangebracht. Het ziet er heel natuurlijk uit. Je hebt altijd mooie wimpers en je hoeft niet meer voor de spiegel te staan om mascara aan te brengen. De extensions zijn flexibel, licht- en hittebestendig en hebben een speciale microtextuurlaag die ervoor zorgt dat ze beter kunnen hechten. De behandeling is geheel veilig en pijnloos.

  Volle wimpers
  Wil je niet alleen langere wimpers, maar ook meer volume, dan kun je voor Russian Volume wimperextensions kiezen. In tegenstelling tot de one-by-onetechniek worden in dit geval meerdere kunsthaartjes op één natuurlijke wimper geplaatst. Op die manier krijg je een heel mooi vol effect, zonder de eigen wimper te verzwaren. Het is ook een uitkomst voor wanneer je zelf maar weinig eigen wimpers hebt. In verband met de gemiddelde levensduur van je eigen wimpers, heb je circa zes weken lang plezier van je wimperextensions.

  Iris van Vark heeft zich helemaal gespecialiseerd in het plaatsen van ­wimperextensions. Ze stemt haar behandeling helemaal af op jouw wensen en neemt alle tijd voor je. Iris gebruikt uitsluitend wimperextensions van Misencil. ‘Alle producten van Misencil zijn veilig en niet getest op dieren’, legt de ervaren schoonheidsspecialiste uit. ‘Het grote voordeel van de lijmen van dit merk is dat je al twee uur na het aanbrengen van wimperextensions kunt sporten, douchen en zwemmen. Lijmen van andere merken hebben vaak 24 uur nodig om volledig uit te harden. Misencil heeft ook een complete verzorgingslijn om je wimperextensions te verzorgen en te onderhouden én een cosmeticalijn om je look compleet te maken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply