Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verleidelijker dan ooit
  Rate this post

  Als je aan de zomervakantie denkt, droom je weg richting tropische oorden, warme zandstranden en verfrissend zeewater. In dit visioen zie je ook jouw mooie, bruine lijf en verleidelijke oogopslag. Als je vervolgens in de spiegel kijkt, klopt dit plaatje niet helemaal…

  Jouw huid is bleek en je wimpers hangen treurig naar beneden. Er moet nodig iets gebeuren om jouw lijf in zomerse sferen te krijgen! Allereerst ga je voor een lekker kleurtje met spraytanning. In een kwartier heb jij een bruine huid, inclusief alle plekjes die normaal gesproken geen zon vangen. Bovendien is spraytanning een stuk gezonder voor je huid dan de zon of de zonnebank, want je loopt geen huidveroudering of zonverbranding van.

  Lift your lashes
  Vervolgens kies je voor een mooie oogopslag zonder mascara door je wimpers te laten liften. Erg handig voor op het strand en tijdens het zwemmen. Bij Lash Lifting worden de wimperhaartjes zorgvuldig behandeld met een speciale vloeistof, waarna jouw wimpers mooi gekruld zijn en je niet in de weer hoeft met de wimperkrultang.

  Beauty Angel ELT
  Bij een bruine huid en een mooie oogopslag hoort natuurlijk een egale, strakke huid. Maar de tijd staat niet stil en je huid heeft dagelijks een hoop te verduren. De Beauty Angel ELT is een huidverbeterende en huidverjongende lichttherapie, die wordt uitgevoerd met een speciale infraroodlamp. Deze therapie behandelt huidveroudering en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine en hyaluron: stofjes die jouw huid mooier, strakker en gezonder maken. Na deze ontspannen behandeling oogt je huid egaler en stralender. Bovendien verminderen of verdwijnen kleine rimpeltjes en pigmentvlekken in het gezicht, de hals en het decolleté.

  Dubbele reiniging
  Tijdens deze behandeling krijgt jouw huid eerst een dubbele reiniging en een peeling die past bij jouw huidtype. Vervolgens wordt een activerend serum masserend aangebracht, wat de callogeen- en elastineproductie activeert. Dan is het tijd voor de ELT-lamp. Hier lig je 15 minuten onder. Tot slot wordt de speciale cultiverende crème masserend aangebracht. De crème is speciaal samengesteld voor deze behandeling en zorgt voor maximaal resultaat van de stimulatie van collageen en elastine. Bovendien krijg je door de behandeling een ultiem ontspannend gevoel: echt een verwenmomentje voor jezelf. Je ziet er gezonder en jonger uit, dus wees alvast maar voorbereid op een hoop complimentjes!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply