Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vermoeide blik? Jij niet meer!
  Rate this post

  Krijg je ook weleens van anderen te horen dat je er moe uitziet? Heb je overhangende oogleden of heb je vaak wallen onder je ogen? Dat wil je natuurlijk allemaal niet, want je bent helemaal niet moe. Maar toch kom je blijkbaar zo over.

  Hoe komt het toch dat je een vermoeide blik kunt hebben? Dat zit zo: als je ouder wordt, verliest de huid van je oogleden haar elasticiteit. Doordat het onderhuidse bindweefsel verslapt, wordt het vetweefsel naar voren geduwd. Daardoor ontstaat een overschot aan huid, en dat leidt tot die vermoeide en oud uitziende blik. Dit kan er ook voor zorgen dat er een zwaar gevoel op je ogen rust of dat je last krijgt van hoofdpijn. Verder kun je last hebben van wallen die veroorzaakt zijn door vochtophoping of verzakking van het vet rondom de ogen.

  Gelukkig is er een manier om weer een mooie blik te krijgen! De Jet Plasma Lift Profi is een nieuwe, revolutionaire techniek om de huid te liften en te verstrakken zonder te snijden of te hechten. De behandeling is zeer effectief tegen rimpels, acne, pigment, ouderdomsvlekken (zoals op de handen), huidplooien, kraaienpootjes, couperose, teleangiëctasie, ­spinnaevi, huidzakken en het liften en boosten van de ogen. Ook de mondhoeken en de bovenlip kunnen aangepakt ­worden. Na één behandeling heb je al zichtbaar resultaat. De methode is een mooi en betaalbaar alternatief voor ­chirurgische ingrepen zonder prikken, snijden en downtime. De resultaten zijn meteen na de behandeling zichtbaar.

  Jet Plasma Lift Profi zorgt voor een direct liftend en verjongend effect en heeft ook een positief effect op de lange termijn. De behandeling met Jet Plasma Lift Profi zorgt indirect voor een stimulatie op de diepere huidlagen. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuw colla­geen en elastinevezels gestimuleerd. Door dit effect en de herstructurering van bindweefsel krijgen de behandelde zones een extra boost in hun stevigheid en volume.

  Mooierinjevel.nl is de enige in de regio die deze behandeling aanbiedt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply