Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verrijk je leven met positief denken
  Rate this post

  Wist je dat we 40% van ons levensgeluk kunnen beïnvloeden met ons gedrag en manier van denken? Leven met positieve gedachten is leven vanuit vertrouwen. Mensen die leven vanuit vertrouwen hebben weinig angst. Daarentegen hebben mensen die leven vanuit angst weinig vertrouwen. Dit werkt verlammend en het maakt je onzeker.

  Drie tips hoe je je leven kunt verrijken met positief denken:

  Tip 1: Dankbaarheid tonen
  Richt je op de dingen die goed gaan. Maak elke dag een lijstje van dingen waar je dankbaar voor bent. Dankbaarheid maakt gelukkig, omdat je meer geniet van het positieve in je leven.

  Tip 2: Always walk on the bright side of life.
  Wees optimistisch. Richt je op positieve dingen. Maak een vision board om je dromen en doelen te visualiseren. Pak op een regenachtige zondagmiddag een stapel oude tijdschriften en kranten en knip alle plaatjes, quotes en woorden uit die jou inspireren en je blij maken. Plak ze daarna per categorie, wens en doel op een groot karton. Hang je vision board op een zichtbare plek in je huis. Er alleen al naar kijken is genoeg om een boost positieve energie te krijgen.

  Tip 3. Vertrouw op jezelf
  Stress ontstaat uit angst en angst is nega­tiviteit. Bijvoorbeeld angst dat je niet goed genoeg bent, of angst dat je zult falen.  Angst houdt je weg van een positief leven.  Laat die negatieve energie los. Vertrouw op jezelf en heb vertrouwen in de toekomst.

  Deze tips verrijken je leven en houden je op de been in moeilijke tijden. Ze helpen je een lichtpuntje te zien in schijnbaar uitzichtloze situaties. Ze geven je een rotsvast vertrouwen in de toekomst, in de mensen en in een  goede afloop.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply