Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Verruil dat dampende zaaltje voor prachtige natuur!

  Zakt de moed je al in de schoenen wanneer je aan de sportschool denkt? Als je de drive niet kunt vinden om naar de sportschool te gaan, kan het handig zijn wanneer je de welbekende ‘stok achter de deur’ hebt. Dit kan door deel te nemen aan een bootcamp!

  Aan je kracht én uithoudingsvermogen werken in de buitenlucht: dát is het idee achter bootcamp.

  Dus wanneer je ertegen opziet om je voor het eerst weer in je sportoutfit te hijsen en naar dat dampende zaaltje in de sportschool te gaan, kan bootcamp ook de uitkomst zijn. Verruil die sportschool eens voor prachtige bossen en mooie weiden!

  Ervaren trainers
  Je doet gewoon mee op je eigen niveau en tempo. Bootcamptrainingen worden gegeven door twee ervaren trainers. Zij zorgen ervoor dat je de juiste aanwijzingen krijgt. Hierdoor is een bootcamptraining geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je wordt door je trainer, én door de andere deelnemers aangemoedigd. Je wordt dus fitter, sterker en leniger, maar dan op een leuke manier!

  Heb je er al zin in gekregen? Hieronder nog even de voordelen van bootcamp op een rij: 

  + je krijgt een betere weerstand

  + je zit beter in je vel

  + je verliest vet

  + minder kans op suikerziekte en minder neiging tot vetopslag

  + meer spiermassa en toename van je spierkracht

  + je sportprestaties worden beter

  + minder kans op hart- en vaatziekten

  Maak kennis met de trainers!

  ‘Plezier staat bij mij voorop!’
  Hanneke: ‘Ik ben gediplomeerd fitnesstrainer en verzorg de lessen in Zaandam. Plezier staat bij mij voorop! Ik streef naar veel variatie, zowel qua oefeningen als locatie. Geen les is hetzelfde. We werken in mijn les veel met gezamenlijke oefeningen. Zelf probeer ik iedereen dat zetje extra te geven, zodat je nét even verder kunt gaan.’

  ‘Mijn les is nooit saai en voorspelbaar’
  Martijn: ‘Ik heb de Sport & Bewegen opleiding afgerond en jaren ervaring opgedaan in verschillende sportscholen. Het is altijd gezellig in mijn les, en er wordt veel gelachen. Meestal ligt het accent op kracht-training, maar natuurlijk vergeten we de conditie niet. Ik gebruik veel verschillende materialen, zodat mijn les nooit saai en voorspelbaar is.’

  Bootcamp vs. fitness
  Als je in de sportschool alléén op de cardioapparaten actief bezig bent, dan verbrand je minder calorieën dan wanneer je aan een bootcamptraining meedoet. Stel, je bent 30 tot 45 minuten flink aan het wandelen op een loopband. Dan verbrand je ongeveer tussen de 200 en 300 calorieën. Volg je in dezelfde tijd een bootcamptraining, dan kan de verbranding wel oplopen tot wel 500 calorieën! Natuurlijk verschilt dit per training, maar meestal spreek je meer spieren aan tijdens een bootcamptraining dan wanneer je alleen aan cardio doet.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply