Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Het verschil tussen Botox en fillers
  Rate this post

  Van binnen voel je je jong, maar als je in de spiegel kijkt, zie je dat je alwéér een beetje ouder bent ­geworden. Kraaienpootjes, lijntjes en rimpels, een slapper wordende huid… Het mag er dan misschien bij horen als je leeftijd stijgt, maar leuk is anders. Stoor jij je er ook zo aan? Of ben jij het zat om steeds maar te negatieve opmerkingen te krijgen, zoals ‘Wat kijk je boos’ of ‘Wat zie je er moe uit’, terwijl dit helemaal niet zo is?

  Overweeg dan eens een rimpelbehandeling bij Dokter André. In zijn praktijk in Almere én in diverse beauty­salons verspreid over het land voert hij sinds 2012 dagelijks rimpelbehandelingen uit. Na een behandeling bij Dokter André zie jij er weer jonger, frisser en uitgeruster uit!

  Vier soorten rimpelbehandelingen
  Je kunt bij Dokter André voor vier soorten ­rimpelbehandelingen terecht:
  – Botox
  – Fillers
  – V-SoftLift (met draadjes)
  – DAS (Dermo Ablation Surgery)

  Welke behandeling past bij jou?
  Tijdens het eerste consult bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Samen met jou bekijkt Dokter André welke behandeling daarbij het beste past. Daarna beslis jij uiteindelijk zelf of je met ­botox, fillers, de V-SoftLift of met de DAS ­behandeld wilt worden. Het consult is overigens gratis en geheel vrij­blijvend. Je zit dus helemaal nergens aan vast.

  Verschil tussen botox en fillers
  Botox wordt met veel succes gebruikt bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met botox zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Onder ‘fillers’ verstaan we stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels en plooien (zelfs littekens) te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply