Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Verslag van een echte vrouwendag
    Rate this post

    Op 16 oktober was het dan zover: de Master of Beauty ­powered by Tamara Totaal Verzorging! Jeetje, ik weet ­eigenlijk echt niet waar ik moet beginnen. Het was in ieder geval een dag om nooit te vergeten. Dit was de eerste editie van de Master of Beauty, en hij werd gehouden in Studio A58 in Middelburg.

    De sfeer zit er meteen in als ons bij binnenkomst een glas prosecco wordt aangeboden. De zaal is mooi aangekleed met witte gordijnen en paarse, zilveren en witte ballonnen. Je kon meteen zien dat het hier om een echte vrouwendag gaat. Op het podium werden verschillende modeshows gegeven en je kon je haar mooi laten stylen. De school van Mieke Petiet was aanwezig met haar topvisagistes om iedereen te laten kennismaken met de nieuwste trends op make-upgebied. Ik heb mij nog heerlijk laten masseren en mijn nagels laten lakken. Er stonden twee grote stands van hannah en Dermalogica, waar je je huid kon laten meten en tips kon krijgen over hoe je ze het beste kunt verzorgen. Marc Inbane was er om je huid te spraytannen tot een mooi zomers kleurtje. Ik heb ook nog mijn echte leeftijd kunnen laten testen (die viel reuze mee!) en kreeg tips om dit zo te houden met wat extra voedingssupplementen van Beyuna. Tamara Totaal Verzorging presenteerde haar ­nieuwe online magazine. Voor de rest heb ik nog veel te veel kleding geshopt en werd ik verwend met een heerlijke verse smoothie, lekkere hapjes en een goodiebag. ­Conclusie: het was een echte topdag!

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply