Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Versterk je persoonlijkheid door de juiste coupe
  Rate this post

  ‘Leonie heeft in haar salon een sfeer gecreëerd, waarin iedereen zich volgens mij welkom zal voelen. Onder het genot van een heerlijke cappuccino met wat lekkers erbij vraagt ze wat je wensen zijn. Daarna zal ze alles doen om ervoor te zorgen dat je met een mooie coupe naar huis gaat.’

  Leonie Middendorp, eigenaresse van ­KAPPER82, reageert op een van de recensies van haar klanten: ‘Hier word ik blij van, als mensen je laten weten dat ze jouw werk echt waarderen. Na twee jaar KAPPER82 kan ik met recht zeggen, dat ik ondernemerschap superleuk vind; dat ik op mijn plek zit bij de Diezerpoortenplas. Zeker nu we met een groep ondernemers ­activiteiten ­ondernemen om meer mensen naar dit gedeelte van de stad te laten komen.’
  ‘Met de mooiste kleur en de juiste coupe iemands persoonlijkheid weerspiegelen en versterken; daar ligt mijn passie. Zoals bij de metamorfoses in dit blad: soms heel minimaal, een andere keer extreem, zoals nu. De uitdaging is elke keer weer om met een kleine wijziging de grootste verandering te maken. Door trainingen blijf ik op de hoogte van de nieuwe trends, kniptechnieken en de beste producten, zoals net nieuw: Matrix haarverzorging. Met de kleurlijn van Vidal Sassoon wordt per persoon een kleur op maat samengesteld. Zo kan ik veel met kleurnuances werken, waardoor een mooie haarkleuring ontstaat die echt bij iemand past. Daarbij kies ik bewust in de salon voor een ontspannen sfeer. Die heerlijke cappuccino met wat lekkers, een prettige hoofdmassage bij het wassen en als hoogtepunt natuurlijk met een goed geknipte en gestylde coupe naar huis gaan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply