Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Versterk je veerkracht	met Access Bars
  Rate this post

  Leven na kanker of een andere zware ziekte, dat is iets anders dan de draad van vóór de diagnose oppakken. Je wilt geen patiënt meer zijn, je ziet er misschien weer geweldig uit en draait weer volledig mee, maar niets is minder waar.

  Het leven is op z’n kop gezet! Je bent nog steeds sneller moe dan voorheen, je kunt concentratieproblemen hebben, hebt angst dat de ziekte kan terugkomen en hebt psychosociale problemen. Je hebt misschien de dood in de ogen gekeken, sommige vrienden zijn afgehaakt en soms ben je je werk kwijtgeraakt. Alle zekerheden lijken verdwenen. Het kan ook weer oude emoties oprakelen, waarvan je dacht dat je ze verwerkt had. Hoe kun je leven na de ziekte zonder dat het je leven overheerst? Misschien heb je behoefte aan emotionele steun, want het leven is definitief veranderd. Je moet weer een nieuw (emotioneel) evenwicht vinden!
  Een eenvoudig proces dat je hierbij kan helpen is Access Bars©. De Access Bars© bestaan uit 32 banen en punten op je hoofd, die zachtjes aangeraakt worden, waardoor het lichaam gevraagd wordt om alle ballast los te laten die fysiek in de cellen ligt opgeslagen. Emoties, overtuigingen en gedachten die niet meer nodig zijn in je leven, worden hierdoor ontladen en afgevoerd, waardoor je rust en ruimte in je hoofd krijgt en je nieuwe keuzes kunt maken rond wat jij werkelijk in je leven wilt, zónder oude ballast. Met het runnen van de Bars© geef je je lichaam en geest ook weer de ruimte om het zelfgenezend vermogen zijn werk te laten doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply