Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verstop je je handen?
  Rate this post

  Veel vrouwen hebben last van zwakke, gespleten nagels. Sommige vrouwen hebben last van nagelbijten. Het komt veel vaker voor dan men denkt.

  Ken je de situaties dat je bijvoorbeeld in een vergadering zit of bij de kassa moet afrekenen en dat je je nagels probeert te verstoppen? Dat je je ervoor schaamt hoe jouw handen eruitzien? Bij nagelsalon ILU hebben we er een oplossing voor. We kunnen ervoor zorgen dat jij het nieuw seizoen ingaat met verzorgde handen en gezonde nagels. Zo hoef je je niet meer te schamen!
  Er zijn verschillende technieken beschikbaar om een mooi resultaat te bereiken voor iedere soort nagels. Sinds vorig jaar is er bijvoorbeeld een nieuw en revolutionair nagelproduct beschikbaar bij ILU: het IBX-systeem! Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Gespleten nagels worden weer één geheel.
  Hoe werkt IBX? De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur; een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden. Voor nagelbijters hebben we bij ILU een nagelbijt­arrangement. Tijdens de behandelingen zullen jouw eigen nagels weer (aan)groeien en de nagelriemen weer gezond worden.
  Maak dus snel een afspraak via de site en je hoeft jouw handen niet meer te verstoppen, maar je handen zullen juist jouw visitekaartje zijn!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply