Rate this post
 • Vertroetel jouw zomervel
  Rate this post

  Als jij ergens blij van wordt, is het wel van de hele dag in de zon liggen. Je huid is hier helaas minder blij mee. Als je jouw huid na een zonnebad onder de microscoop zou bekijken, kun je de cellen bijna wanhopig naar je zien schreeuwen…

  Ook al is de zon slecht voor je huid, toch kun jij gerust blijven genieten van die heerlijk warme stralen. Je lichaam maakt er namelijk het broodnodige vitamine D door aan en je humeur krijgt een echte oppepper. Om je huid tegemoet te komen, smeer je trouw met een zonbeschermingsproduct met minimaal SPF 30. Daarnaast kun je nog veel meer goeds voor je huid doen en daar kan ik jou goed bij helpen.

  Ik heb, naast de opleiding tot schoonheidsspecialiste, ook de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten van U-Consultancy gevolgd, wat een absolute meerwaarde is voor mijn cliënten. In mijn salon krijg ik namelijk meerdere malen cliënten met een huidaandoening. Niet zo gek, want bijna 1 op de 8 Nederlanders heeft langdurig of zelfs het hele leven te maken met een huidaandoening. Bij de eerste behandeling maak ik gebruik van ‘Face Mapping’: een effectieve manier om de huid te analyseren. Ook maak ik foto’s van de huid. Daarna stel ik een behandeling samen die volledig op jouw huidconditie is afgestemd. Eventueel kan ik je doorverwijzen naar een huisarts of dermatoloog.

  Vitamines voor je huid
  Een echte aanrader voor jouw zomerhuid is de Multi Vitamine Power facial. Deze intensieve gezichtsbehandeling geeft je huid een boost van zuurstof en vitamines, waardoor je huid gladder en elastischer wordt: ook ideaal voor een huid die te maken heeft met (vroegtijdige) huidveroudering. Deze facial is ook heerlijk voedend en herstellend voor een droge, vochtarme huid: dus perfect voor na een dagje op het strand.

  Aandacht in de nacht
  Naast het beschermen van je huid, is het ook belangrijk dat je je huid herstelt en goed voedt. Gebruik ‘s nachts het overnight repair serum van Dermalogica. Dit krachtige serum van argan- en rozenolie stimuleert het huidherstel op celniveau tijdens de nacht. Ook vermindert dit serum fijne lijntjes en zorgt het voor een prachtige verheldering van de huid: echt een aanrader voor jouw zomerhuid!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply