Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vertrouw op magneetsieraden
  Rate this post

  Naast onze Ayurvedische massages en kookworkshops kun je sinds kort ook bij Ayurveda Massage terecht voor de aanschaf van de Energetix magneetsieraden en wellnessaccessoires.

  Wij zijn begin dit jaar de producten zelf gaan dragen om te ervaren wat Energetix magneetsieraden nu anders maakt dan gewone sieraden. De resultaten zijn echt buitengewoon: al na een paar dagen merkten we een duidelijk toegenomen ‘levenslust’, een veel diepere en ontspannender slaap, minder snurken, veel soepeler spieren en afwezigheid van pijntjes.
  Alhoewel aan de Energetix sieraden geen medische claims opgehangen mogen worden, hebben klaarblijkelijk miljoenen mensen over de hele wereld baat bij het dragen van deze sieraden. Energetix sieraden hebben een bijzondere werking voor het welzijn van mens en dier. De magneetkracht is verschillend in de sieraden, maar de meeste hebben een kracht van 0,12 Tesla. Dit is voor een algehele welzijnswerking voldoende. Mocht de magneet echter worden ingezet voor pijnbestrijding, dan is het magneethart of de magneetstrip hier ideaal voor te gebruiken. De daarin toegepaste magneten zijn wat krachtiger. De Energetix sieraden worden dus niet alleen gedragen vanwege het exclusieve design, maar ook vanwege de positieve werking op het menselijk lichaam.
  De collectie Energetix magneetsieraden en wellnessaccessoires is groot: armbanden, oorbellen, kettingen, hangers, ringen enzovoort zijn er in zowel dames-, heren- als kinder­uitvoeringen. Ook is er een speciale sportlijn, SportEX, voor het verhogen van de sportieve prestaties. Daarnaast zijn er ook accessoires voor onze huisdieren.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply