Rate this post
 • Vertrouwde kinderopvang aan huis
  Rate this post

  Het is een wens van veel gezinnen: een einde aan de drukke ochtendspits of de hectiek rondom het avondeten, alsook wat meer tijd & aandacht voor de kinderen.

  Steeds meer ouders vinden de weg naar kinderopvang aan huis. Een nanny brengt rust. En behalve dat het voordeliger is dan het in eerste instantie lijkt omdat je gewoon kinderopvangtoeslag kunt aanvragen, is kinderopvang aan huis de meest flexibele opvang die er is. Of de nanny nou start om 6.00 uur ‘s ochtends of om 22.00 uur ‘s avonds: eigenlijk is alles mogelijk. En dat is een uitkomst voor veel gezinnen.

  Ninera Kinderopvang aan huis is een professioneel nannybureau dat bemiddelt en begeleidt tussen gezinnen en nanny’s in de regio Deventer, Apeldoorn, Zutphen en Zwolle. Ninera zoekt een nanny die bij het gezin past.

  Eigen ritme
  Voor baby’s is kinderopvang aan huis heerlijk. Het eigen ritme kan en mag gevolgd worden. De baby heeft geen stress van de grote groep en er is één vaste nanny die alle liefdevolle aandacht kan geven die ze nodig hebben. Samen met de nanny bouw je aan een fijne opvang.

  De beste matches
  Winny Wolberink en Patty van der Lelij zijn de gezichten achter Ninera. Zij zorgen voor de perfecte match tussen ouders en nanny. ‘Veel ouders vinden het spannend. Vertrouwen speelt een belangrijke rol, en dat begrijpen wij. We luisteren goed naar wat het gezin zoekt in een nanny en komen bij een intake aan huis om een goede indruk te krijgen. Dat kost tijd en aandacht, maar zo maken wij de beste matches.’ ‘Waar wij het voor doen? Ouders die met een fijn gevoel van huis weg rijden, kinderen die blij zijn met de nanny en een nanny die zich thuis voelt in het gezin. Win-win-win!’

  Professionele & betrouwbare nanny’s
  Ninera werkt alleen met goed opgeleide en professionele nanny’s die vanuit passie werken en weten wat kinderen nodig hebben. Ninera heeft op dit moment een bestand met 30 tot 40 nanny’s: van jong tot oud en allemaal verschillende types. Zit er geen match tussen? Dan zetten Winny en Patty met veel plezier een vacature uit.

  Verrassend voordelig
  Voor een nanny betaal je ongeveer € 15,- per uur. Daarover krijg je – inkomensafhankelijk – kinderopvangtoeslag terug, wat een nanny bij 3 of meer kinderen verrassend voordelig maakt. En dan zijn de voordelen, zoals het koken en de rust die je ervoor terugkrijgt, nog niet meegenomen.

  Geïnteresseerd?
  Neem dan een kijkje op de website of maak een afspraak voor een vrijblijvende intake.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply