Rate this post
 • Vertrouwde opvang bij jou in de buurt
  Rate this post

  Gastouderopvang is een vorm van kinderopvang (0-13 jaar), waarbij de opvang plaatstvindt bij de gastouder thuis of in het huis van de ouders. ­Gastouderopvang is flexibele opvang die ouders zo goed mogelijk kunnen afstemmen op hun persoonlijke wensen. Ouders betalen alleen de opvanguren waarop daadwerkelijk opvang heeft plaatsgevonden. Het gastouderbureau bemiddelt en begeleidt ouders die opvang zoeken en gastouders die opvang bieden.

  Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven is een kleinschalig gastouderbureau, en 1 van de 8 vestigingen van Buurtouders Gastouderopvang. Alle vestigingen zijn zelfstandige ondernemingen, die vanuit een identiek beleid en pedagogische visie werken en elkaar steunen met kennis en opgedane ervaring. Doordat het hoofdkantoor faciliterend optreedt en zorgdraagt voor het financiële proces, kunnen wij ons als Buurtouders-consulenten volledig richten op het pedagogische aspect van de opvang en de begeleiding van ouders en gastouders.

  Hoe werkt het?
  Wanneer je als ouder op zoek bent naar een gastouder, dan bespreken we eerst met jou jouw wensen en behoeften. Vervolgens gaan wij op zoek naar een passende gastouder met wie wij van tevoren altijd uitvoerig kennismaken. Wanneer wij een geschikte gastouder hebben gevonden, kun je kennismaken met deze gastouder. Klikt het tussen jou en de gastouder, dan maken wij een afspraak voor het koppelingsgesprek. In dit gesprek worden allerlei praktische zaken besproken, zoals opvangdagen, het uurtarief, de breng- en haaltijden, voeding, luiers, huisregels en spelgewoonten.

  Persoonlijke aandacht
  Gastouderbureau Buurtouders Eindhoven vindt het belangrijk dat een kind met plezier naar de opvang gaat en dat de opvang bijdraagt aan de ontwikkeling van jouw kind. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid voor gastouder, ouder en kind zijn voor ons belangrijke speerpunten in de begeleiding die wij bieden. Door aan te sluiten bij ieders wensen en mogelijkheden, willen wij een betrouwbare partner zijn bij het tot stand brengen van kwalitatief
  goede gastouderopvang.

  Heb je belangstelling voor veilige en vertrouwde gastouderopvang in jouw buurt? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply