Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vertrouwen op de kracht in je hart
  Rate this post

  Hoe gaat het met je? Kun je alles bolwerken? Kun je als moeder alles nog een beetje aan? Vast wel, want dat is waar jij goed in bent: je zorgt ervoor dat alle ballen in de lucht blijven voor je gezin, je werk, je familie en je sociale netwerk.

  Wat fijn dat je in al die drukte de tijd neemt om dit even te lezen. Ik weet hoe je je voelt. Hoe stoer en sterk je bent en alles zo perfect mogelijk doet. En wauw, wat doe je het goed. Dat mag best eens gezegd worden! Jij bent als moeder de fundering van het gezin, en je wilt vanuit je hart leven en je wilt doen wat past bij wie je bent!

  Maar sta je de laatste tijd nog wel eens stil bij wat jij wil, waar jij blij van wordt? Weet je eigenlijk nog waar jouw hart van gaat zingen? Als moeder sta je altijd voor iedereen klaar, maar je hebt weinig tot geen tijd voor ­jezelf. Als je jezelf hierin herkent, lees je dit niet voor niets. Dan is het tijd om jezelf weer te laten zien en weer te stralen. Om te gaan staan voor wie jij bent. Die prachtige, sterke, stoere, lieve vrouw die het leven weer kan en mag leven zoals je zelf wil! Ik ga je helpen om jouw hart weer te laten zingen! ­Misschien twijfel je nog en redeneer je je gevoel nu weg. Je hebt het toch goed met die leuke baan, lieve vriend / man, kinderen en je bent een goede vriendin. Maar toch kriebelt het diep van binnen. Het is tijd, lieve moeder; tijd om met een plan te komen waarin je jouw dromen serieus neemt en de verbinding met jezelf herstelt. Laat de wereld maar zien wie jij bent! Je voegt ­zoveel toe in je leven, want je bent hier niet om iedereen tevreden te stellen, maar om jouw stralende zelf te zijn. Stop met denken in je hoofd en luister naar je hart.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply