Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verwen en vernieuw jezelf
  Rate this post

  Om jezelf een nieuwe look te geven, of om jezelf eens even lekker te laten ­verwennen, ben je bij Belinda op het juiste adres.

  Bij BeautyGardenBelinda kun je je wimpers laten verlengen, maar ook jouw nagels ­kunnen worden behandeld, of het nu gaat om verlenging op basis van acryl, waarbij diverse ­technieken mogelijk zijn, of een manicuurbehandeling en paraffinebadje voor je handen, waarbij je na afloop ook nog ervoor kunt kiezen om je nagels te laten lakken met gellak van het merk Gelish, dat gegarandeerd 3 weken mooi blijft zitten. Mannen en vrouwen kunnen bij Belinda ook terecht om hun haar te laten stijlen.
  Het is mogelijk: op elk moment van de dag en nacht fantastisch mooie, sprekende ogen. Wimperextensions zijn natuurgetrouwe, losse wimperhaartjes, die veilig en stevig vastzitten aan je eigen wimpers. Ogen met zulke lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Studio 27 heeft voor jou de nieuwe Perfect ­Shape molds ontwikkeld voor het aanbrengen van acrylnagels. In de salon van Belinda wordt met meerdere ­technieken gewerkt, maar sinds de komst van de Shape Molds van Studio 27 geven veel klanten hier de voorkeur aan. De Perfect Shape Molds van Studio 27 zijn uitgevonden en gemaakt in Mexico en auteursrechtelijk beschermd. Zoals deze zijn er geen andere in de wereld. Maak kennis met het nieuwe systeem: eenvoudig, snel, gemakkelijk en schoon. De nagel heeft dankzij de Perfect Shape Molds de perfecte vorm, dus ook heel geschikt voor mensen die van nature platte nagels hebben.

  De aanbieding van de maand staat altijd op de website. Maartaanbieding:
  heren knippen € 10,- / dames knippen € 12,50.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply