Rate this post
 • Verwen jezelf met ‘me-time’!
  Rate this post

  Je hebt het druk. Je agenda staat vol met afspraken, er is de opvoeding van je kind(eren) en op je werk wil je optimaal presteren. Als vrouw wil je er ook nog fit en aantrekkelijk uitzien voor jezelf en je man. Dit alles kan zorgen voor psychische en lichamelijke klachten.

  Het negeren van je grenzen en lichamelijke pijntjes is niet de oplossing en het zegt iets over je gedrag. Onbewust weet je dat, maar je gaat maar door en door… Je denkt dat de omgeving dit van je verwacht. De controle en alle verantwoordelijkheden zijn aan jou toevertrouwd. Toch?

  Stop hiermee! Verwen jezelf met ‘me-time’: wanneer zeg jij ‘néé!’, geef jij je grenzen aan en laad jij jezelf weer op met mooie nieuwe energie? Want als je er wilt zijn voor de ander, zul je eerst goed voor jezelf moeten zorgen.

  Bij Debbie Coaching en Massage helpen we je om weer contact te maken met je ware zelf. Door middel van NLP-coaching, massage, meditatie en ademhalingsoefeningen gaan we je helpen om meer ‘levensenergie’ te ervaren. Alles gaat weer stromen, je hervindt weer het contact met je gevoel, en luistert naar je intuïtie.

  Met NLP-coaching krijg je inzichten in je gedrag, waarom je de dingen in je leven doet zoals je ze doet. Hierbij leer je een heleboel over jezelf, zowel op bewust als onbewust niveau. Een massage biedt de mogelijkheid om een moment bij jezelf stil te staan. Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust.

  Bij Debbie Coaching en Massage geef je je lichaam en geest de aandacht die het verdient!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply