Rate this post
 • Verwendag voor vrouwen met borstkanker
  Rate this post

  Vrouwen met borstkanker zijn bijzondere mensen die een steuntje in de rug verdienen. Daar zijn we ons terdege van bewust. Daarom houden we op woensdag 28 oktober aanstaande speciaal voor deze vrouwen een gratis verwendag.

  Geniet van een ontspannende voetreflexmassage, een handmassage of een heerlijke schoonheidsbehandeling, en ontvang gelijk tips hoe je jouw wenkbrauwen bijvoorbeeld nog beter kunt bijwerken of je uitstraling kunt verbeteren. Ook zijn onze mammacare-huidtherapeutes Alberta en Yvonne present, want een huidtherapeute kan heel wat betekenen voor bijvoorbeeld oedeem of littekenklachten. Bel ons om jouw gratis ontspansessie te boeken, zodat je niet onnodig lang hoeft te wachten. Vol = vol.

  Nieuwe najaarscollectie lingerie
  Maak tijdens de verwendag 28 oktober gelijk kennis met de nieuwste najaarslingerie voor borstprotheses. Daarnaast hebben wij ook prothese-nachtkleding van Amoena. De kleuren voor dit najaar zijn blauw en roze. Onze mammacare-medewerkers adviseren je graag over de juiste cupmaat en modellen. Bovendien beschikken we over enkele paskamers, zodat je direct kunt passen.

  Sport-BH’s en badkleding
  En als je weer sport of gaat sporten, zorg dan voor een goede sport-BH met een aparte pocket voor je prothese. Onze sport-BH’s geven comfort en maximale bewegingsvrijheid. Wij adviseren je graag, zowel op de verwendag als daarbuiten! En mocht je nog behoefte hebben aan badkleding: ook daarvan hangen nog diverse bikini’s, tankini’s en badpakken op het rek. Daarnaast geven wij je op deze dag (of op een ander moment) graag advies over jouw prothese.

  Webshop
  Weet je precies wat je hebben wil rond het merk, het model, de kleur en de maat? Dan kun je nu ook via de KMI Mammacare webshop bestellen! Met een simpele klik kies je jouw lingerie of badkleding, en binnen twee werkdagen heb je je bestelling in huis.
  Ben je niet in de gelegenheid om op 28 oktober tussen 9.00 en 17.00 uur naar onze verwendag te komen? Maak dan een afspraak om het assortiment lingerie, badkleding en eventueel borstprotheses rustig te bekijken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply