Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verwenmoment voor je huid
  Rate this post

  Als druk bezette vrouw kun je wat ontspanning enaandacht voor je huid goed gebruiken. Boek daarom een ‘minivakantie’ voor je huid!

  Deze behandeling duurt in totaal 2 uur en begint met een lekker kopje thee en een voetenbad. Vervolgens is er een intake, waarbij je huid geanalyseerd wordt. Daarna is het tijd voor een ontspannende voetreflexmassage van een half uur en een gezichtsbehandeling. Daarbij kunnen alle methoden en apparaten ingezet worden die de salon tot
  zijn beschikking heeft. Na deze behandeling voel je je weer als herboren!

  Over de salon
  Ellen van der Laan is schoonheidsspecialiste, en is expert op het gebied van anti-aging. Daartoe houdt zij met jou een uitgebreide intake, waarbij jouw wensen aan bod komen. Ook vindt er een huidanalyse plaats, die inzicht geeft in datgene wat jouw huid nodig heeft om er beter uit te zien. Op basis van dit alles stelt Ellen een ‘plan van aanpak’ op.

  Permanente make-up
  In de salon werkt ook geregeld Kate Hummel van Cate Cosmetics. Zij is gespecialiseerd in permanente make-up en is opgeleid door Irma Hulscher. Kate kan ervoor zorgen dat je altijd een mooie, verzorgde oogopslag en mooie lippen hebt. Ook voor medische pigmentatie kun je bij haar terecht.

  VoetreflexPlus
  Ellen biedt ook behandelingen met VoetreflexPlus aan. Het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. Door bepaalde reflexzones op de voeten te masseren, worden de doorbloeding en de energiedoorstroming verbeterd, en het zelfgenezend mechanisme wordt gestimuleerd. VoetreflexPlus massage is een combinatie van westerse en Chinese technieken. Bij westerse voetreflexmassage worden alleen de voeten behandeld. Chinese voetreflexmassage werkt met andere technieken, en daarbij worden ook de meridiaanbanen en acupunctuurpunten op de voeten, onderbenen en knieën gemasseerd. Beide technieken versterken elkaar, waardoor er sneller effect van een behandeling wordt ervaren. Een voetreflexPlus behandeling kan uitstekend worden ingezet bij hoofdpijn, stress, vermoeidheid, slaapproblemen, spijsverteringsproblemen, menstruatieproblemen en andere chronische klachten.

  Workshops over huidverbetering
  Twee keer per maand houdt Ellen een gezellige workshop, waarbij de aanwezigen uitleg krijgen over huidverbeterende producten. De eerstvolgende workshops zijn op donderdag 12 mei en dinsdag 24 mei. Beide workshops duren van 20.00 tot 22.00 uur (vanaf 19.30 uur inloop). Leuk om met je moeder, zus of vriendin naartoe te gaan!
  Bel of mail om je aan te melden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply