Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verwennerij op een Lentebroodje
  Rate this post

  Je rent al de hele ochtend van hot naar her en heb geen moment aan eten gedacht. Inmiddels knort je buik zó fanatiek, dat het bijna een straat verderop te horen is. Dat je dringend wat eten nodig hebt, is duidelijk. Maar dat saaie bammetje kaas of de verstandige maaltijdsalade ken je nu wel. Je verlangt naar iets waarvan je smaakpapillen een vrolijk dansje gaan doen. Je wilt een heerlijk vullend broodje met origineel beleg, gemaakt met liefde en toewijding.

  Verrassende smaakcombinaties 
  Dagelijks brainstormen de medewerkers van Carla’s Lunch & Diner over goddelijke, nieuwe smaakcombinaties voor op jouw broodje. Ook dit keer hebben we speciaal voor jou een niet voor de hand liggende, maar supersmakelijke combi bedacht. Neem in gedachten alvast een hap van een heerlijk vers broodje, waar een royale portie filet americain op zit. Je proeft de subtiel kruidige, smeuiige en licht hartige smaak in je mond, met af en toe een frisse touch komkommer of tomaat. Plotseling ontdek je een onverwachte smaak in je mond, die erg goed combineert met de filet americain. Verrassing! Het is een romige, huisgemaakte remouladesaus die je normaal eet bij je portie kibbeling van de visboer. Dit keer maakt de saus een brutaal uitstapje. De lichtzure, romige smaak van remouladesaus ligt prachtig aan tegen de wat intensere smaak van de filet americain. De rauwkost neutraliseert de verschillende smaken in precies de goede mate. Loopt het water al in straaltjes je mond in? Naar onze mening is dit een bijzonder goede combinatie die je zeker eens moet komen proberen. Naast al deze verse ingrediënten stoppen we ook veel liefde in onze broodjes. En we durven met 25 jaar ervaring wel te zeggen: dat proef je!

  Nieuw! Zakelijk ontbijten en vergaderen tegelijk 
  Sinds kort hebben wij een nieuwe zakelijke ontbijtservice. Speciaal voor zakelijke klanten openen wij onze deuren om 7.00 uur. We staan dan voor je klaar met warme broodjes, kakelverse eitjes en andere smakelijke ochtendversnaperingen. Je kunt dan mooi voor de file aan ver­gaderen en ontbijten tegelijkertijd. Daarna schuif je moeiteloos om 9.00 op kantoor achter je bureau. Een fijne werkdag gewenst!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply