Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verwennerij voor de huid
  Rate this post

  Total Beautycare ’t Gooi biedt verschillende gezichtsbehandelingen aan. Iedere behandeling wordt aangepast op jouw huidtype. Voordat er met de behandeling wordt begonnen, wordt er eerst een uitgebreide huidanalyse gedaan om vast te stellen welke behandeling voor jou het meest geschikt is.

  New Even
  Gezichtsbehandeling New Even is gericht op het verjongen en vernieuwen van de huid, op basis van fruitzuur en zuurstof, waarbij direct na de eerste behandeling al resultaat zichtbaar is. Deze behandeling maakt de huid weer fris en stralend.

  Regul Oil
  Overvloedige talg en onzuiverheden worden geabsorbeerd door Regul Oil. De huid wordt gebalanceerd en genormaliseerd. Naast diepgaande zuivering heeft het ook een kalmerende en hydraterende werking, om zo aan de
  speciale noden van de vette, of acnehuid te voldoen.

  Sensitive Zul
  Reacties van de gevoelige huid worden voorkomen en verzacht door Sensitive Zul. Een lijn op basis van niet-agressieve, actieve ingrediënten, zoals guaiazuleen, kamille en bisabolol.

  Whitening
  Speciaal voor de huid met een hyperpigmentatie en gelokaliseerde vlekken is de verhelderende lijn ‘Whitening’. Deze huidproblemen kunnen zowel veroorzaakt worden door overvloedige blootstelling aan de zon, als door bepaalde medicijnen, als door zwangerschap of veroudering.

  Anti-age
  De huid veroudert als gevolg van een natuurlijk, ­biologisch proces, maar ook door luchtverontreiniging, stress, ­zonlicht, leefstijl en medicijngebruik. Met de nieuwste Radio Frequentie-apparatuur (RF-apparatuur) kan dit proces te lijf worden gegaan. Deze behandeling is bij uitstek geschikt om verslapping in het gezicht te verminderen. Denk hierbij aan hamsterwangen, wallen onder de ogen, rimpels en grove poriën. Bij deze behandeling doen wij altijd eerst een intakegesprek.

  AYRES
  Na 18 jaar in de luxe parfumindustrie en cosmetica-industrie bij onder andere Estee Lauder, Kenzo en Givenchy, heeft Alejandro Rasic besloten om zijn eigen aromatherapie body care lijn te creëren, genaamd AYRES. AYRES is geïnspireerd door de straten, barretjes en vrouwen van Buenos Aires, Argentinië. Sinds haar oprichting heeft Buenos Aires een unieke mix van Europese verfijning, Latijnse passie en een adembenemende natuur van de Pampa’s. Buenos Aires betekent ‘gunstige wind’. Winden die ons in een denkbeeldige wereld van betoverende aroma’s en natuurlijke texturen brengen. In het traditionele Spaans werd de naam van de stad gespeld als Buenos ‘Ayres’, vandaar de naam van het merk AYRES.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply