Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verzorg je huid natuurlijk!
  Rate this post

  Steeds meer mensen zijn bewust bezig met de producten die ze kopen. In de supermarkt pluizen we etiketten na, we kopen ons voedsel biologisch en we scheiden ons papier en plastic in de afvalbak. Op onze huid smeren we echter allerlei synthe­tische en chemische middelen; vaak zonder daarbij stil te staan.

  Elke dag stellen we onszelf bloot aan kou, zon, wind of warme lange douchebeurten. Iedere dag opnieuw moet onze huid hard werken om gehydrateerd te blijven en de talgproductie in balans te houden. Dat geldt helemaal voor de kwetsbare, droge kinderhuid.

  Kinderhuid tot vijf keer droger
  De kinderhuid is na het eerste levensjaar tot ruim vijf keer dunner én droger dan een volwassenenhuid. Dit vraagt om specifieke producten met hoogwaardige werkstoffen:producten die zacht zijn voor de huid en inspelen op de meest voorkomende huidproblemen bij kinderen, zoals een droge huid, jeuk, berg of eczeem. Bij Ontspan Me adviseren de kinderhuidspecialisten welk Loverock product de huid van jouw kind het beste kan ondersteunen in de ontwikkeling. De producten van Loverock bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, zijn duurzaam in het gebruik en zonder onnodige toevoegingen. Alleen het allerbeste, rechtstreeks uit de natuur.

  Oudere huid, andere behoeften
  Naarmate de jaren verstrijken, verandert de behoefte van je huid mee. Voor de volwassenenhuid werken we alleen met de 100% natuurlijke producten van Botanical Beauty. ‘De verschillende geurlijnen hebben ieder een specifieke werking’, geeft Nikita (schoonheidsspecialiste en Botanical Beauty deskundige) aan. ‘Voor de onzuivere huid is er een speciale lijn met lavendel. Dat werkt namelijk anti-septisch. Voor de gevoelige en droge huid of bij echte huidproblematiek, zoals psoriasis, gebruik ik de calendalu-rijstekiemproducten, en voor de rijpere huid de roos-lijn. Roos heeft ook nog eens een positief effect op de vrouwelijke hormoonhuishouding. De olie en butter zijn zowel reinigend als voedend te gebruiken en enorm leuk om cadeau te doen. Gelukkig zijn de Botanical Beauty producten dierproefvrij, biologisch en effectief en zitten er geen chemisch- synthetische kleur-, geur- en conserveringsmiddelen in. Dat heeft onze huid namelijk juist niet nodig. Of zoals ze tijdens de training tegen ons zeiden: ‘Als je het niet kunt eten, moet je het niet op je gezicht smeren’. Eet smakelijk!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply