Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Je haar verzorgd tot in de puntjes
  Rate this post

  Wil je je haar onder handen laten nemen bij een ­kapsalon waar écht de tijd voor je wordt genomen? Waar jouw wensen vooropstaan? Dat kan!

  Kapsalon Vera is er voor alle gebruikelijke kappersbehandelingen voor zowel dames als heren, en is bovendien gespecialiseerd in kleuringen. De salon werkt ook met het Curlsys systeem van Brian McLean, een revolutionaire kniptechniek die zorgt voor een natuurlijke beweging en meer volume in het haar. Wat je ook wil met je haar: met het Curlsys systeem is het mogelijk. Als enige salon in Nederland heeft Kapsalon Vera een 2-sterrendiploma voor het werken met dit systeem van Brian McLean.

  Haarverlening
  Wil je een mooie coupe met langer haar of alleen wat extra volume? Kapsalon Vera is ook specialist in hair- en tape-­extensions. Tape-extensions vormen een snelle en haarvriendelijke methode van haarverlenging. Deze methode werkt snel: een behandeling kost je slechts een uurtje van je tijd, en er komt geen apparatuur aan te pas.

  Haarwerken
  Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, maar ook door chemotherapie of alopecia. Alopecia is een haarziekte, waarbij plotseling kale plekken ontstaan op de hoofdhuid. Het kan ook zijn dat je als gevolg van een ongeluk kale plekken hebt. Met een haarwerk of pruik kun je ervoor zorgen dat je uitstraling intact blijft. Ook daarvoor kun je discreet terecht bij Kapsalon Vera.

  De salon is ook op de hoogte van de nieuwste kleurtechnieken en met alle kleuren van bruin, blond, grijs en de funny colors zijn een graag geziene kleur. Een balayage, 3D-kleuring of gewoon een uitgroei: alles is mogelijk bij Kapsalon Vera.

  In hetzelfde pand is ook een schoonheidsspecialiste en een pedicure werkzaam, dus je kunt onder één dak terecht voor je complete verzorging!

  Wil je ook ervaren hoe het is om geholpen te worden in een kapsalon waar tijd en aandacht aan je wordt besteed? Maak dan een afspraak. Dat kan door te bellen of via www.kapsalonvera.nl een online afspraak te maken. Je kunt ook altijd langskomen voor informatie, en als het op het moment dat je langsgaat niet druk is, kun je ook direct plaatsnemen in de stoel om geholpen te worden.
  Parkeren kan gratis voor de deur!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply