Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verzorgde handen en nagels
  Rate this post

  Je handen en nagels zijn je visitekaartje, en goed verzorgde handen worden door steeds meer mensen belangrijk gevonden. ILU is een allround nagelsalon waar je de mooiste nagels kunt krijgen.

  Je kunt bij de salon terecht voor manicure, ­gellak en gel- of acrylnagels. Samen met de klant wordt een geschikte behandeling, ­techniek en/of product gekozen. De wijze van versteviging hangt af van de vorm en dikte van de eigen nagel, en kan onder andere met behulp van gellak. Na een mini-manicure wordt er in dunne lagen gellak op je nagels aangebracht, die uithardt onder de UV-lamp. Je nagels zijn direct na de behandeling droog en stevig. De gellak blijft ongeveer 3 tot 4 weken zitten. Er is keuze uit kleurloze versteviging, french of kleur.
  Je kunt kiezen uit meer dan 20 verschillende kleuren. Eigenaresse Külli werkt met allerlei kleuren, waaronder de nieuwste trendkleuren. Dat zijn in deze periode blauwtinten, combinaties met zwart en wit, edelsteenkleuren (marsala, donkergroen, dieppaars), grijstinten, goud en rood. De nagelverstevigingsbehandeling wordt afgerond met de verzorging van je handen met nagelriemolie en handcrème. Ook nagelbijters zijn bij de salon welkom. Külli helpt je graag om van het nagelbijten af te komen of in ieder geval onder controle te houden, zodat je niet meer voor je handen hoeft te schamen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply