Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Verzorging én ontspanning ineen!
  Rate this post

  Ben jij op zoek naar dat fijne rustmoment, maar wil je tegelijkertijd ook iets aan je verzorging doen? Hoe fijn is het om lekker te kunnen wegdromen in de comfortabele stoel bij de schoonheidsspecialiste én ook nog een verzorgende gezichtsbehandeling te krijgen? 

  Wanneer je regelmatig een gezichtsbehandeling ondergaat, houd je jouw huid in een goede conditie, voorkom je huidproblemen en vertraag je het verouderingsproces. 

  Als je bij schoonheidssalon Elysé kiest voor een uitgebreide gezichtsbehandeling, dan zit hier een ontspannende gezichtsmassage bij in-begrepen. Benieuwd naar de onderdelen van deze behandeling? Lees even mee: allereerst wordt je gezicht gereinigd van alle make-up, daarna krijg je een scrub of een peeling, gevolgd door het verwijderen van oneffenheden in je gezicht. Vervolgens worden je wenkbrauwen geëpileerd of gewaxt én heb je de optie om zowel je wenkbrauwen als je wimpers te laten verven, zodat ze nét iets extra opvallen. Daarna volgt er een ontspannende gezichtsmassage, een heerlijk masker en als laatste krijg je nog een fijne dagcrème op. 

  Klinkt heerlijk toch? Maar er is nog meer! Tijdens de behandeling biedt de salon een heerlijke deken, knieholte-ondersteuning en stoelverwarming aan. Er wordt door de specialiste ruim de tijd voor je genomen, en wanneer je vragen hebt over je huid, kun je deze altijd stellen. Na de gezichtsbehandeling kun je rustig even nagenieten in de salon met een glaasje water, voordat je drukke leven weer begint. 

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply