Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet bevriezen is vet verliezen
  Rate this post

  Vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met de body- wizard cryolipolysebehandeling is het mogelijk! Met deze methode kun je snel en veilig plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast.)

  Cryolipolyse kan een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille en de onderkin. Cryolipolyse is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt. Keep the love, lose the handles!

  Hoe werkt het?
  Nu vraag je je natuurlijk af wat een cryolipolysebehandeling inhoudt en in zijn werk gaat. Dit is vet verliezen door het te bevriezen, en deze methode werd ontwikkeld door dermatologen. Zij ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het dan ook mogelijk om alleen vetcellen aan te pakken en het omringende weefsel niet te beschadigen. Tijdens een body-wizard cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering in vetophoping!

  Koud!
  Voordat de applicator wordt aangebracht op de huid wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens zuigt de applicator de huid vacuüm, wat een trekkend gevoel kan geven. In het begin zal het erg koud aanvoelen, maar na tien minuten gaat dit over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen!

  If you can squeeze it, we can freeze it
  Wil jij voor altijd afrekenen met je probleemzones? Ga eens langs bij Beautycenter Hairless in Vriezenveen! Hier kun je een body-wizard cryolipolysebehandeling ondergaan. Daarnaast ben je bij deze praktijk aan het juiste adres voor andere behandelingen op het gebied van beauty, zoals peelingen, anti-aging en ontharen.

  Serum
  Na de cryolipolysebehandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aan­gebracht. Het Cosbeau slimming serum wordt door middel van een massagetechniek in de huid gemasseerd, en is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling! Om het maximale resultaat te bereiken, moet dit serum tijdens de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt worden. Het Cosbeau slimming serum kan ook aangebracht worden op niet-behandelde zones, en is dus geschikt voor het gehele lichaam.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply