Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Vet bevriezen = vet verliezen

  Vet kwijtraken zonder naalden, dieet of operatie? Het klinkt onmogelijk, maar dat is het niet. Met de Body-wizard cryolipolysebehandeling is het mogelijk! Met deze methode kun je veilig en snel plaatselijk afslanken in een mum van tijd. En hoe fijn: het resultaat is blijvend! (Dus scoor die mooie bikini ook maar alvast.)

  Cryolipolyse kan een oplossing zijn voor het verliezen van vet dat je door gezond eten of sporten niet kwijtraakt. Er kunnen vetophopingen op meerdere gebieden worden verwijderd, waaronder de bovenarmen, de benen, billen, heupen en lovehandles, de rug, de taille en de onderkin. Cryolipolyse is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen. Zónder dat er een operatie aan te pas komt.

  Hoe werkt het?
  Nu vraag je je natuurlijk af wat een cryolipolyse­behandeling inhoudt en in zijn werk gaat. Dit is vet verliezen door het te bevriezen, en deze methode werd ontwikkeld door dermatologen. Zij ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het dan ook mogelijk om alleen vetcellen aan te pakken en het omringende weefsel niet te beschadigen. Tijdens een Body-wizard cryolipolysebehandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar op je huid. Wanneer de vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou begint een natuurlijk verwijderingsproces en zal de vetlaag geleidelijk dunner worden. En dit kun je zien door een zichtbare vermindering in vetophoping!

  Koud!
  Voordat de applicator wordt aangebracht op de huid wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst. Vervolgens zuigt de applicator de huid vacuüm, wat een trekkend gevoel kan geven. In het begin zal het erg koud aanvoelen, maar na vijf minuten gaat dit over in gevoelloosheid. Tijdens de sessie kun je gewoon een boek lezen, internetten of lekker tot rust komen. Of een behandeling aan het gezicht laten doen!

  Over Clinique Chevallier
  Adriana Chevallier volgde vanaf 1993 haar opleidingen tot schoonheidsspecialiste. Daarna volgde ze alle specialisaties van de voortgezette opleiding (Stivas B), permanente make-up, Orthomoleculair therapeut en de opleiding tot medisch schoonheids­specialiste. Clinique Chevallier onderscheidt zich door een grote dosis theoretische kennis en meer dan 20 jaar dagelijkse ervaring in de behandeling van onder andere huidveroudering, acne, pigmentvlekken, couperose, overbeharing en rimpels.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply