Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet kwijtraken met de Cryo 21
  Rate this post

  Herken je dit bij jezelf? Vetrolletjes over de rand van je broek, onderkin, lovehandles, slappe bovenarmen, te dikke heupen of benen enzovoort. Ondanks sporten en gezond eten krijg je dat vaak niet weg. Hiervoor is er Cryo 21-therapie!

  Cryo 21-therapie is een nieuwe methode om vetcellen definitief te verwijderen door middel van bevriezing, en is ook wel bekend als cryolipolyse. Het is een methode om effectief plaatselijk vetcellen af te breken door ze bloot te stellen aan koeling. De temperatuur van de huid gaat dan in een minimum van tijd van 34 graden Celsius naar ongeveer 8 graden, zonder dat er een koudegevoel ontstaat. Tijdens een Cryo 21-behandeling worden de vetcellen zodanig gekoeld dat het lichaam de cellen kan afbreken en afvoeren. Tijdens de behandeling worden door middel van gecontroleerde koeling ongewenste vetophopingen op niet invasieve wijze afgebroken, waardoor een gecontroleerde verbetering van de lichaamscontouren optreedt.

  Waarom werkt dit?
  Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker is aan te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag vanaf! Cryo 21 rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling; een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.
  Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

  Wat kan behandeld worden met Cryo 21?
  Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden. Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje…
  De Cryo 21 kan als enige bij de knieën, de kuiten en onderkin definitief vet verwijderen. In het gelaat gaat het vooral om het verstevigen en anti-rimpelbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply