Rate this post
 • Vet kwijtraken met cryolipolyse
  Rate this post

  Je hebt al het juiste gedaan om af  te vallen, door goed te eten en te  sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vetrandjes weg te  krijgen. Maar je wil ook geen lipo­suctie ondergaan. Herkenbaar?  Cryolipolyse is de oplossing!

  Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Ik maak gebruik van de Body-Wizard, een doorgeëvolueerd medisch-cosmetisch apparaat. Tijdens een ­behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet.  De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot -8 graden Celsius. Het gevolg is dat de vet­cellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden ­afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 26% van de vetlaag.

  Door de verbeterde techniek van de Body-Wizard zorg je ervoor dat je vetcellen verliest en sneller ‘in shape’ bent.

  Over Eye for Beauty
  Bij Eye for Beauty kijken we niet alleen naar de huid, maar naar de totale mens: wat is de oorzaak van de tegenwoordige gezondheidsklachten? Voeding, suppletie, stress, eet- en leefgewoonte, beweging, roken, alcohol, gebrek of juist een teveel aan zonlicht kan schade toebrengen aan het lichaam en de huid. Om Eye for Beauty up-to-date te houden, volgen we maandelijks trainingen door het gehele land en leren we de nieuwste technieken kennen. In de salon werken we op het gebied van anti-aging met de huiddoordringende producten van de merken Hydropeptide, Céll Fùsion C en Deynique, en met natuurlijke voedingssuppletie van Laviesage en Eqology. Ook maken we gebruik van de fysische vaatbehandeling van Bemer, die in onze praktijk ook verhuurd wordt. Meer informatie hierover kun je vinden op www.bemer-partner.com/eyeforbeauty.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply