Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet kwijtraken met cryolipolyse
  Rate this post

  Je hebt al het juiste gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing!

  Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale ­vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op ­bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Tijdens een behandeling wordt een behandelkop geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. De behandelkop zorgt ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot ongeveer 8 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 26% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet.

  Wat kan behandeld worden?
  Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden. Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje…
  In het gelaat gaat het vooral om het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

  Over Beauty Centre “Jolanda”
  Beauty Centre “Jolanda” in Den Bosch is jouw adres voor  allerlei gezichts- en lichaamsbehandelingen en advies. Eigenaresse Jolanda en haar vier medewerksters hebben ieder hun eigen specialisaties. Behandelingen vinden alleen na afspraak plaats. Kijk voor het complete aanbod van de salon, inclusief de prijzen, op de website. Beauty Centre  “Jolanda” is aangesloten bij de ANBOS, de branche- organisatie voor schoonheidsspecialisten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply