Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet kwijtraken met cryolipolyse
  Rate this post

  Het is weer de periode van goede voornemens, en wellicht is jouw goede voornemen, net als dat van veel andere vrouwen, om een beter figuur te krijgen. Je hebt al het juiste gedaan om af te vallen, door goed te eten en te sporten, maar het lukt je maar niet om de laatste vetrandjes weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing!

  Ons lichaamsvet heeft een opbouw van meerdere lagen. Door gezonde voeding en sporten kan de onderste vetlaag worden verminderd. Deze laag zit dicht op de spieren; de volgende vetlaag zit net onder de huid. Door een mindere doorbloeding in deze ‘stugge’ laag met vetcellen hebben sport en gezond eten vaak niet voldoende effect op het vet aan te pakken.
  Cryolipolyse is een nieuwe manier van lokale vetverwijdering, zoals je armen, benen, buik, billen of taille. Het is dus geen methode om mee af te vallen, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen, zonder dat er een operatie aan te pas komt. En het resultaat is blijvend!

  Hoe werkt het?
  Tijdens een behandeling worden de pads geplaatst op het deel van je lichaam waar je graag af wilt van overtollig vet. Deze pads zorgen ervoor dat de vetcellen afgekoeld worden tot 4 graden Celsius. Het gevolg is dat de vetcellen afsterven en op een natuurlijke manier door je lichaam worden afgevoerd. Daar staat het woord ‘cryolipolyse’ dan ook voor: ‘cryo’ = ‘kou’, ‘lipo’ = ‘vet’ en ‘lyse’ = ‘cellen vernietigen’. Tijdens de behandeling wordt er geen omliggend weefsel aangetast. Er is een zichtbare afname van het vetweefsel tot maar liefst 26% van de vetlaag, wat overeenkomt met 2 tot 5 centimeter vet.

  Bel voor een afspraak of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Het intakegesprek is geheel gratis!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply