Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet kwijtraken met cryolipolyse
  Rate this post

  Beauty Centre “Jolanda” in Den Bosch is jouw adres voor allerlei gezichts- en lichaamsbehandelingen en advies. Eigenaresse Jolanda en haar vier medewerksters hebben ieder hun eigen specialisaties.

  Cryotherapie is een nieuwe methode om vetcellen definitief te verwijderen door middel van bevriezing, en is ook wel bekend als cryolipolyse. Het is een nieuwe methode om effectief plaatselijk vetcellen af te breken door ze bloot te stelling aan koeling. De temperatuur van de huid gaat dan in een minimum van tijd van 34 graden Celsius naar ongeveer 8 graden, zonder dat er een koudegevoel ontstaat. Tijdens een cryolipolysebehandeling worden de vetcellen zodanig gekoeld, dat het lichaam de cellen kan afbreken en afvoeren. Tijdens de behandeling worden door middel van gecontroleerde koeling ongewenste vetophopingen op niet-invasieve wijze afgebroken, waardoor een gecontroleerde verbetering van de lichaamscontouren optreedt.

  Waarom werkt dit?
  Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en kan worden verminderd door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker is aan te pakken middels sport en gezonde voeding. Maar we willen er natuurlijk wel graag vanaf!
  Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling; een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat.

  Dermatologen aan de prestigieuze Harvard Medical School (VS), Dr. Dieter Manstein en Dr. Rox Anderson, ontdekten namelijk dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Ze gaan dan kristalliseren. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat cryolipolyse een veilige behandelmethode is, zonder schadelijke gevolgen voor het lichaam.

  Wat kan behandeld worden?
  Zowel het lichaam als het gelaat kan behandeld worden. Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken of vetophoping gaan elimineren. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen of de binnenkant van de bovenbenen. Bij ongewenste vetophoping denken we aan de love handles, het buikje, de rijbroek, billen, knieën, bovenarmen, de zone in de rug aan het BH-bandje…
  In het gelaat gaat het vooral om het verminderen van de dubbele kin, het liften van het gelaat en het verminderen van rimpels.

  De prijs is € 600,- voor 6 behandelingen. Je kunt jouw pakket zelf indelen, bijvoorbeeld 3 keer de buik, 2 keer de heupen en 1 keer de bovenarmen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply