Rate this post
 • Vet kwijtraken waar jij het wilt
  Rate this post

  Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen en lukte het steeds niet of niet blijvend? Of ben je best tevreden over je figuur, maar raak je maar niet van plaatselijke vetophopingen af, zoals op je buik, je heupen of je dijen?

  Of je nu veel gewicht kwijt wilt raken, slechts plaatselijk iets vet wilt verliezen of een steviger huid en slankere contouren wilt: bij afslankstudio Gracili staan jouw wensen centraal. In een gratis intake bespreken we je wensen en kijken welke methode het meest geschikt is. Zie hieronder onze mogelijkheden.

  Persoonlijk voedingsplan
  Heb je al alles geprobeerd, maar lukt het niet om eindelijk je gewenste gewicht en figuur te bereiken, dan is deze methode uiterst effectief. Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® helpt je gezond afvallen met natuurlijke, gezonde voeding en wordt afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden. Het herstelt je hormoonbalans, zorgt voor een betere insulineafgifte en voorkomt op de lange duur welvaartsziekten als hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Het persoonlijke voedingsplan van Metabolic Balance is ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers. Je wordt hierbij intensief begeleid door Marijke Eijgenraam van afslank­studio Gracili.

  Door het persoonlijke voedingsplan krijgt jouw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze jouw persoonlijke hormoonhuishouding beïnvloeden. ­Daarmee worden een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Op basis van 37 gemeten bloedwaarden wordt er een voedingsplan opgesteld dat helemaal is aangepast aan jouw unieke situatie! Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend jouw gewicht en versterk je jouw totale hormoonhuishouding.

  Ultra Body Shape

  De allernieuwste methode voor huidversteviging en plaatselijk verlies van omvang is nu mogelijk in Amersfoort! Deze methode combineert elektrolipolysesignalen met ultrasound en infrarode straling waardoor een programma op maat kan worden gemaakt speciaal voor de aanpak van opgehoopt vetweefsel. Op de probleemzones worden kant en klare bodywraps aangebracht die rijk zijn aan actieve ingrediënten. De huid absorbeert deze ingrediënten, waardoor huidoneffenheden kunnen worden aangepakt. Om de effectiviteit van de behandeling nog verder te vergroten, kun je deze methode combineren met compressietherapie.

  Stylingcapsule
  In onze stylingcapsule raak je helemaal ontspannen. De combinatie van warmte, trillingen en aroma werkt stimulerend op de stofwisseling, zorgt voor een intensieve huidreiniging en verhoogt het metabolisme. Ook verhoogt het de weerstand en is het heilzaam bij spier- en ­gewrichtsklachten.

  Spierstimulatie
  We beschikken over de nieuwste apparatuur die spierstimulatie combineert met thermotherapie en elektroporatie. Door spierstimulatie worden de spieren effectief getraind, waardoor de spiermassa toeneemt, hetgeen de vetverbranding verhoogt. Je contouren worden slanker omdat spiermassa minder ruimte inneemt dan vet en tevens voor een steviger huidstructuur zorgt. Door de combinatie met infrarode straling wordt de effectiviteit niet alleen vergroot, maar wordt de behandeling tevens erg aangenaam en heilzaam bij rugpijn, ontstekingen en reumatische klachten.

  Cryolipolyse
  Last van plaatselijk vetophopingen die ondanks intensief sporten niet verdwijnen? Zie je op tegen de kosten of de littekens van liposuctie? Door cryolipolyse worden de vetcellen diep gekoeld, waardoor deze afsterven en je probleemzones verdwijnen. Laat je in een vrijblijvende intake informeren over de mogelijkheden!
  Gracili is dé cryospecialist van Amersfoort. Wij werken met medisch geclassificeerde apparatuur, zodat je geen huidbeschadigingen overhoudt aan deze behandeling.

  Compressietherapie / lymfedrainage
  Heb je stevige bovenbenen die ondanks voldoende ­beweging en gezonde voeding niet in omvang afnemen? Grote kans dat er vernauwingen zitten in het lymfevatenstelsel. Met behulp van compressietherapie wordt de doorbloeding flink gestimuleerd en verbetert het lymfevatenstelsel. Daarnaast is deze behandeling ook nog eens erg aangenaam en verlaagt die je stressgevoel.

  Vergoeding mogelijk
  Doordat eigenaresse Marijke Eijgenraam van Afslankstudio Gracili gediplomeerd gewichtsconsulente is, en aangesloten is bij beroepsvereniging BGN, worden kosten van consulten door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende dekking. Informeer vrijblijvend of jouw verzekeraar ook vergoeding biedt!

  Interesse gewekt?
  Op de website www.gracili.nl lees je meer, en je kunt Marijke bereiken op telefoonnummer 033-8876699 of mailadres gracili@online.nl. Tevens ziet ze je graag tijdens de open dag of op afspraak in de openingsweek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply