Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet kwijtraken waar jij het wilt
  Rate this post

  Heb je al van alles geprobeerd om af te vallen en lukte het steeds niet of niet blijvend? Of ben je best tevreden over je figuur, maar raak je maar niet van plaatselijke vetophopingen af, zoals op je buik, je heupen of je dijen?

  Of je nu veel gewicht kwijt wilt raken, slechts plaatselijk iets vet wilt verliezen of een steviger huid en slankere contouren wilt: bij afslankstudio Gracili staan jouw wensen centraal. In een gratis intake bespreken we je wensen en kijken welke methode het meest geschikt is. Zie hieronder onze mogelijkheden.

  Persoonlijk voedingsplan
  Heb je al alles geprobeerd, maar lukt het niet om eindelijk je gewenste gewicht en figuur te bereiken, dan is deze methode uiterst effectief. Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance® helpt je gezond afvallen met natuurlijke, gezonde voeding en wordt afgestemd op jouw unieke bloed- en gezondheidswaarden. Het herstelt je hormoonbalans, zorgt voor een betere insulineafgifte en voorkomt op de lange duur welvaartsziekten als hoge bloeddruk, diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Het persoonlijke voedingsplan van Metabolic Balance is ontwikkeld door Duitse artsen en voedingswetenschappers. Je wordt hierbij intensief begeleid door Marijke Eijgenraam van afslank­studio Gracili.

  Door het persoonlijke voedingsplan krijgt jouw lichaam alle noodzakelijke en gezonde voedingsstoffen tijdens de maaltijden binnen. De voedingsmiddelen worden hierbij niet geselecteerd op grond van het aantal calorieën of het percentage vetten, eiwitten of koolhydraten; het criterium voor de keuze van voedingsmiddelen is de wijze waarop ze jouw persoonlijke hormoonhuishouding beïnvloeden. ­Daarmee worden een gezonde stofwisseling en een natuurlijke afgifte van insuline bewerkstelligd. Op basis van 37 gemeten bloedwaarden wordt er een voedingsplan opgesteld dat helemaal is aangepast aan jouw unieke situatie! Met de nieuwe, eenvoudige regels voor (het bereiden en nuttigen van) de maaltijden reguleer je gemakkelijk en blijvend jouw gewicht en versterk je jouw totale hormoonhuishouding.

  Stylingcapsule
  In onze stylingcapsule raak je helemaal ontspannen. De combinatie van warmte, trillingen en aroma werkt stimulerend op de stofwisseling, zorgt voor een intensieve huidreiniging en verhoogt het metabolisme. Ook verhoogt het de weerstand en is het heilzaam bij spier- en ­gewrichtsklachten.

  Spierstimulatie
  Door spierstimulatie worden de spieren effectief ­getraind, waardoor de spiermassa toeneemt, hetgeen de vetverbranding verhoogt. Je contouren worden slanker omdat spiermassa minder ruimte inneemt dan vet en tevens voor een steviger huidstructuur zorgt. De behandeling is tevens erg aangenaam en heilzaam bij rugpijn, ontstekingen en reumatische klachten.

  Compressietherapie / lymfedrainage
  Heb je stevige bovenbenen die ondanks voldoende ­beweging en gezonde voeding niet in omvang afnemen? Grote kans dat er vernauwingen zitten in het lymfevaten­stelsel. Met behulp van compressietherapie wordt de doorbloeding flink gestimuleerd en verbetert het lymfevatenstelsel. Daarnaast is deze behandeling ook nog eens erg aangenaam en verlaagt die je stressgevoel.

  Vergoeding mogelijk
  Doordat eigenaresse Marijke Eijgenraam van Afslank­studio Gracili gediplomeerd gewichtsconsulente is, en aangesloten is bij beroepsvereniging BGN, worden kosten van consulten door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende dekking. Informeer vrij­blijvend of jouw verzekeraar ook vergoeding biedt!

  Interesse gewekt?
  Op de website www.gracili.nl lees je meer, en je kunt ­Marijke bereiken op telefoonnummer 033-8876699 of via mailadres gracili@online.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply