Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Vet kwijtraken zonder operatie of hersteltijd
  4/4 - (1 stemmen)

  Overtollig vet. We hebben het bijna allemaal. Bijna iedereen, man of vrouw, kent het fenomeen van hardnekkig vet dat maar niet wil verdwijnen door sporten en diëten. We noemen het liefkozend ‘love handles’, ‘muffin top’, ‘zadeltassen’, ‘bierbuikjes’ of ‘kipfiletjes’, maar we willen er het liefst vanaf. Tot nu toe leken ­alleen chirurgische ingrepen zoals liposuctie en injecties de ­enige, drastische oplossing. Nu is er een behandeling ­zonder nadelen: CoolSculpting.

  CoolSculpting is een geavanceerde methode die door middel van vetbevriezing van buitenaf (cryolipolyse) de ongewenste vetcellen verwijdert zonder operatie en hersteltijd. De vetcellen worden bevroren en sterven vervolgens af. In de periode na de behandeling worden de vetcellen door het lichaam op een natuurlijke manier afgevoerd. ­CoolSculpting is bewezen effectief voor onder andere ­flanken, bovenbenen, buik, onderkin en armen.

  Wetenschappelijk bewezen
  De CoolSculpting procedure is ontwikkeld aan de Harvard universiteit in Boston en is gecertificeerd door de FDA, de Amerikaanse Food & Drug Administration. De procedure is uiterst precies toe te passen en zeer veilig. Bij Cool­Sculpting Kliniek Nederland weet je zeker dat je behandeld wordt met de gecertificeerde apparatuur.

  Zichtbaar resultaat
  Een CoolSculpting behandeling is een effectieve, niet-­chirurgische behandeling. Er is geen verdoving of pijn­medicatie nodig. Van een noodzakelijke hersteltijd is geen sprake. Tijdens de behandeling kun je werken, tv kijken of wat lezen. Na de behandeling kun je gelijk weer jouw dagelijkse bezigheden hervatten.
  CoolSculpting wordt succesvol toegepast bij zowel mannen als vrouwen. Wereldwijd al meer dan 3 miljoen keer!

  Gratis eerste consult
  Tijdens een vrijblijvend eerste consult leggen de ervaren professionals van CoolSculpting Kliniek uit hoe de behandeling werkt en welke resultaten je mag verwachten. Op www.coolsculptingkliniek.nl vind je een testje om te zien of de behandeling voor jou geschikt is.

  Al vier vestigingen
  Je vindt de officiële CoolSculpting Kliniek Nederland in ­Amsterdam, Rotterdam, ­Blaricum en Den Bosch. De adressen staan op www.coolsculptingkliniek.nl. De vestiging in Den Bosch is recent geopend in een mooi historisch pand, vlak bij het station.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply