Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Vet kwijtraken zonder operatie
  Rate this post

  Vervelend, die vetrandjes die je maar niet kwijtraakt. Je zou er het liefst op een pijnloze manier van afkomen… Gelukkig is het met de unieke Body-wizard behandeling mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie te verwijderen in een behandeling van circa 1 uur.

  Bij deze methode wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en geen hersteltijd. Het is een unieke behandeling met betoverende resultaten!
  Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Het behandelde gebied wordt daarna gekoeld. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen. Zodra de behandelde vetcellen zijn bevroren, voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.
  Direct na de behandeling kun je je dagelijkse activiteiten weer oppakken. Over het algemeen is men na 3 behande­lingen tevreden met het behaalde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. De Body-wizard behandeling werkt simpel, snel en veilig, en het belangrijkste: het vet blijft weg!

  Je kunt de behandeling ondergaan bij schoonheidssalon Belle Binette, waar je terecht kunt voor goede huidverzorging, advies en ontspanning. De salon biedt de nieuwste soorten behandelingen, van huidverbetering met microdermabrasie tot huidverjonging met IPL-methodes en hyaluronbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply