Rate this post
 • Vet verdwijnt als sneeuw voor de zon
  Rate this post

  Je bent best wel tevreden over je figuur, maar er is toch een bepaalde plek waarvan jij denkt: daar kan nog wel wat vet weg. Maar je ziet het niet zitten om daarvoor een operatie te ondergaan.

  Met de Lipo Laser is het mogelijk om in korte tijd een omvangsverlies te krijgen. En het mooie is: het weggehaalde vet komt ook niet meer terug!
  De Lipo Laser werkt met laserlicht, waarmee het onderhuidse vet weggesmolten wordt. Tegelijkertijd wordt de aanmaak van collageen in de huid gestimuleerd, waardoor de huid verstevigd wordt en elastische blijft. De hersteltijd is kort, en al na één behandeling zie je resultaat. Het aantal behandelingen hangt af van de plek en de hoeveelheid vet die je wilt kwijtraken, maar het is mogelijk om in 8 tot 10 behandelingen een omvangsverlies te krijgen van 8 tot 10 centimeter! Het is het beste om de behandelingen twee keer in de week te ondergaan.

  Gebieden die aangepakt kunnen worden met de Lipo Laser zijn:
  – kaaklijn en onderkin
  – bovenarmen
  – maagregio / onderbuik / gehele buik
  – billen / stuitje / lovehandles
  – taille
  – binnenkant knieën
  – bovenbenen
  – mannenborsten

  Spieren opbouwen
  De behandelingen met de Lipo Laser, die per keer een half uur duren, hebben het meeste effect als die direct erna gevolgd worden door beweging. Hiervoor kun je bij Line Studio Veendam sporten in de warmtecabine, of gebruik maken van de spierstimulator of de Vibrosaun. Het effect ervan is onder meer dat je spieren opbouwt en dat je huid strakker wordt. Ook dit duurt een half uur, zodat je in totaal steeds maar een uurtje kwijt bent.

  Over Line Studio Veendam
  Line Studio Veendam bestaat sinds december 2016 en is dé afslankkliniek voor de nieuwste afslankbehandelingen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply